Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Williams svarar efter all ryktesspridning

När Serena Williams hoppade av Wimbledon hävdade tysk press att hon väntade barn med sin tränare.

Nu har tennisstjärnan slagit tillbaka mot ryktesspridningen.

– Jag är inte gravid, säger Williams till Sports Illustrated.

Åskådarna på plats tittade oroligt på under Serena och Venus Williams dubbelmatch i andra omgången av Wimbledon. Den förstnämnda var märkbart skakad, slog flera dubbelfel i rad och tvingades till slut att bryta matchen. När ett läkarteam undersökte stjärnan på plats började hon gråta.

Den officiella förklaringen till Williams avhopp var en virussjukdom, men tyska tidningen Bild lade fram en annan teori. De hävdade att Williams i själva verket var gravid, och att fostret var en konsekvens av hennes förhållande med tränaren Patrick Mouratoglou.

"Har inget att dölja"

I en ny intervju med Sports Illustrated inför US Open har dock Williams dementerat att hennes insjuknande berodde på någon av de anledningarna som har presenterats av skvallerpressen.

– Jag har inget att dölja. Jag tog ingenting. Om du vill fråga mig om jag tog droger, så kan jag säga, att nej, jag tog inga droger, jag går inte på droger nu. Jag har hört allt. Jag är inte gravid, jag var inte gravid då. Jag tycker att det vore fantastiskt med en bebis, men det handlar om att hitta rätt tillfälle, säger Williams till tidningen.

Williams medger att hon borde ha lämnat återbud långt innan hon klev ut på banan den där dagen i juli.

– Jag avskyr att göra folk besvikna. Jag vill inte göra någon ledsen eller att någon skulle tro att jag hoppade av för att jag åkte ur singelturneringen. Jag är inte en sån som ger upp. Jag borde bara ha stannat upp och sagt till mig själv: "Vad i helvete håller du på med? Stanna i sängen."

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!