Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utspelet – framför Borg: ”Vill gifta mig med henne”

Foto: SALVATORE DI NOLFI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SALVATORE DI NOLFI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARTIAL TREZZINI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

I Laver Cup ställs Björn Borg åter mot ärkerivalen John McEnroe – men i egenskaper som lagkaptener.

I sina lag har de spelare som Roger Federer, Rafael Nadal och Nick Kyrgios.

Den sistnämnde stod under sin match mot Federer för ett märkligt utspel.

– Jag tappade koncentrationen… Jag såg en riktigt snygg tjej i publiken, sa australiensaren i ett sidbyte.

För den tredje gången avgörs Laver Cup.

En turnering som spelas under tre dagar där Team Europe, med Björn Borg som lagledare, ställs mot Team World som leds av John McEnroe. 

Tidigare har tävlingen avgjorts i Prag och Chicago, men är nu tillbaka i Europa och Genéve, Schweiz. 

Flera av världens bästa spelare är med, däribland Rafael Nadal och Roger Federer. 

Schweizaren, som beskrivs som världens bästa genom tiderna, ställdes under lördagen mot tennisens ”bad boy”: Nick Kyrgios. 

Australiensaren har varit delaktig i flera skandaler under den gångna säsongen och under matchen mot Federer var det dags igen. 

Efter att ha vunnit det första setet i tiebreak hamnade han i underläge med 1–2 och när han närmade sig bänken stod han får ett riktigt underligt utspel. 

”Jag tappade koncentrationen… Jag såg en riktigt snygg tjej i publiken. Jag är riktigt ärlig nu. Jag vill gifta mig med henne, så fort som möjligt”, sa Kyrgios till sin lagledare McEnroe och sina lagkamrater. 

Utspelet framför Borg

Australiensaren är känd för sina briljanta slag och sin fenomenala serve, men har varit delaktig i flera kontroverser under de senaste åren. Under en turnering i Cincinnati under slutet av sommaren fick Kyrgios en nota på en miljon efter att brutit mot flera regler under en match mot ryssen Karen Khachanov. 

Under lördagen gick det inte heller 24-åringens väg. Roger Federer kunde till slut vända matchen och stå som segrare framför sin lagledare Björn Borg efter siffrorna 6-7 (5), 7-5, 10-7. 

Efter matchen, som spelas i Federes hemland, medgav Kyrgios att han var osäker på om han skulle ha stöd av sin egen familj. När han blev frågad om vad han tyckte om att hela arenan skulle heja på Federer svarade han skämtsamt. 

”Min familj kanske kommer heja på mig, men det kommer bli en erfarenhet jag aldrig kommer att glömma”

Federers vinst innebar att Team Europe tog ledningen med 5-3 över Team World. Matchen avgörs på söndagen. 

https://twitter.com/BastienFachan/status/1175419183493988352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175419183493988352&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Fsport%2Ftennis%2Farticle-7489505%2FI-saw-really-hot-chick-crowd-Nick-Kyrgios-explains-mini-lapse-Laver-Cup.html

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.