Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Utslagen direkt i första matchen efter succén

Foto: ROB PRANGE/SHUTTERSTOCK / ROB PRANGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det blev förlust för tennisstjärnskottet Emma Raducanu i den första matchen efter succén i US Open. Brittiskan är därmed utslagen ur WTA-turneringen Indian Wells i Kalifornien.

18-åriga brittiskan Emma Raducanu tog tennisvärlden med storm när hon som första kvalspelare osannolikt vann US Open för en månad sedan. Under de tio matcher hon spelade i turneringen förlorade stjärnskottet inte ett enda set.

Men det blev ingen upprepning av succén när Raducanu återvände till tennisbanan för första gången sedan grand slam-segern.

Brittiskan förlorade natten mot lördag, svensk tid, sin öppningsmatch i WTA-turneringen Indian Wells i Kalifornien i USA mot den oseedade belarusiskan Aliaksandra Sasnovitj, rankad 59:a i världen.

Sasnovitjs segersiffror skrevs 6–2, 6–4.

– Jag gillar verkligen att spela här, säger Sasnovitj efter matchen.

– Emma vann precis US Open, där jag åkte ut i första omgången. Så det var lite annorlunda, fortsätter hon, enligt AFP.

Raducanu vann det första gamet i det första setet, men såg ringrostig ut och hade inte mycket att sätta emot den 27-åriga belarusiskan.

Efter US Open-segern är Raducanu rankad 22:a i världen och accepterade ett wild card till Indian Wells, där hon seedades som nummer 17.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.