Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tennisparets uppbrott: ”Är en dålig människa”

Från 2016: Nick Kyrgios buas ut av publiken under Shanghai Masters.
Foto: AARON DOSTER / USA TODAY SPORTS BILDBYRÅN

Stjärnparet Nick Kyrgios och Anna Kalinskaja går skilda vägar. 

Och inte som vänner. 

”Du är en dålig människa”, skriver Kalinskaja om Kyrgios på Instagram enligt News.com. 

Exakt när den 25-åriga australiern Nick Kyrgios och den 21-åriga ryskan Anna Kalinskaja, båda tennisstjärnor, blev ett par är inte helt känt. 

Men tidigare under 2020 har de synts ute på tillställningar tillsammans. Bland annat besökte de en Los Angeles Lakersmatch i början av året och i samband med det var de på semester i Mexiko ihop. Så tidigt som augusti förra året var Kyrgios på plats på Citi Open och hejade på Kalinskaja i en match hon spelade där. 

Men oavsett när förhållandet inleddes är det nu över. 

Och det har skurit sig rejält mellan dem. 

Tennisstjärnorna har gjort slut: ”Dålig människa”

Enligt den australiska sajten News.com så publicerade Kalinskaja nyligen ett par bilder på Instagram där hon skrev: ”Du är inte en bad boy, du är bara en dålig människa” samt ”jävla energivampyr” riktat mot Kyrgios - som har ett rykte om sig som tennisens bad boy. Dessa bilder raderade hon senare. 

I måndags berättade hon än mer om uppbrottet i en frågestund på Instagram Live. 

– Vi har gjort slut, vi är inte vänner längre. Jag förstår att ni som undrar är hans vänner, men jag tänker inte prata om honom alls. Ha lite respekt för mig med, skrev Kalinskaja. 

Kyrgios har inte kommenterat uppbrottet. 

Kalinskaja rankas som nummer 95 i världen och hennes bästa notering i en grand slam är att hon nådde den andra rundan i US Open förra året. 

Kyrgios, rankad som nummer 40 i världen, har vunnit sex titlar under sin karriär och har spelat kvartsfinal i såväl Australian Open som Wimbledon. 

https://www.instagram.com/p/B7xuSr9C7WW/?hidecaption=truehttps://www.instagram.com/p/B_4h2kTg4gV/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.