Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tennis: Dubbla segrar för Federer

Först besegrade han hemmahoppet Paradorn Srichaphan i semifinalen, sedan tog han hem ännu seger ihop med kompisen Yves Allegro mot svenskparet Simon Aspelin/Johan Landsberg.
På söndag får nu Roger Federer spela två finaler på samma dag i ATP-turneringen i Bangkok. - Jag är verkligen ledsen över att vinna över Paradorn här i Thailand, jag vet hur mycket han skulle vilja turneringen här, sade den schweiziska världsettan efter segern, (7–5, 2–6, 6–3). Desto enklare kändes det förmodligen att besegra svenskparet i dubbelsemifinalen. Johan Landsberg och Simon Aspelin som gjorde sin första turnering ihop sedan april, kunde inte rubba det schweiziska paret som vann i två raka set. I söndagens singelfinal får nu Federer möta världstvåan Andy Roddick som såg till att ryssen Marat Safin inte nådde andra raka finalen. Roddick vann med setsiffrorna 7–6 (7–1), 6–7 (0–7), 7–6 (7–2)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.