Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangens förfall – har dykt upp på Onlyfans

Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS BILDBYRÅN

Bernard Tomic spåddes en lysande framtid och pekades ut som tennisvärldens näste stora stjärna. 

Men efter framgångarna i början på 10-talet har karriären dalat för Tomic. 

Rejält. 

Nu är han rankad som 224:a i världen, har inte spelat en match sedan mars och dök nyligen upp på porrsajten Onlyfans. 

När Bernard Tomic som tonåring slog igenom spåddes han en lysande framtid. På juniornivå vann han två grand slam-tävlingar och i Wimbledon 2011 slog han bland annat Robin Söderling när han blev den yngste (19) sedan Boris Becker att nå en kvartsfinal i tävlingen. Han slogs senare ut av Novak Djokovic. 

Den reslige australiern steg snabbt i världsrankingen och avslutade 2011 som 42:a i världen. De kommande åren vann han en del, men hade även problem med skador som hämmade honom. Men 2015 kom han tillbaka starkt och tog sig upp på topp 20 för första gången i sin karriär. 

Bernard Tomic stora förfall

Men på samma sätt som döden länge gått vid Max von Sydows sida i Det sjunde inseglet så har kontroversen aldrig lämnat Tomic sida under hans karriär. 

Under de framgångsrika åren hade han bland annat gripits för olaga intrång och dessutom flytt från polisen som ville stanna honom för en rutinkontroll. 

2017, när Tomic till synes slutade bry sig om sin karriär - han tappade totalt 114 platser på världsrankingen från föregående år - sa han i en intervju med australiska Channel 7 att han aldrig älskat tennis och byggt sin karriär på att ”ge 50 procent”. 

När han vintern 2018 misslyckades att kvalificera sig till Australian Open så sa han: ”Jag räknar bara mina pengar, jag räknar mina miljoner”, vilket retade upp många motståndare. 

Tomic dyler upp på Onlyfans

I dag är Tomic ganska långt i från sporten. Han spelade senast en match i mars i år (innan han enligt uppgift ljög om att han hade corona för att slippa spela) och rankas som 224:a i världen. 

Men 28-åringen får rubriker ändå. 

Tomic blev nyligen ihop med den australiska modellen Vanessa Sierra, som nu gör sig ett namn på sajten Onlyfans. Kort summerat är Onlyfans sajten där vuxna kan lägga upp bilder och videos på ett låst konto – och prenumeranter betalar för att se innehållet. Det finns inga begränsningar för vilket innehåll man får lägga upp, vilket främst gjort sajten till en sida för betalporr.

Och där figurerar nu även Tomic. Sierra inkluderar Tomic på en av sina bilder på sajten vilket enligt australiska Yahoo Sports har chockat Tomic fans. 

News.com skriver att Tomic gjort sin ”porrsajtsdebut” och Sierra skriver själv på Instagram: ”Hoppsan, jag fick Bernard att göra något dumt. Förlåt mamma”. 

På fredagen återvände Tomic till tennisen för första gången på nio månader, när han deltog i en turnering i Brisbane.

https://www.instagram.com/p/CHlkNx2FYjQ/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.