Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Svenska Grace Bernstein, 11, är en av världens största talanger

BÅSTAD/DANDERYD. Hon är redan omskriven i New York Times. Uppvaktad av världens mäktigaste tennisagentur. Inbjuden till ett läger som en av världens mest lovande i sin ålder. Tränas av tidigare världstvåan Magnus Norman.

Ändå är Grace Bernstein bara 11 år.

– Min dröm? Det är att bli bäst i världen, säger hon enkelt.

SportExpressen tog rygg på det unga tennisfenomenet från Danderyd under en sommar. Och fick en inblick i en ytterst speciell del av idrottsvärlden.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.