Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans vändning – stoppar bikinibilder

Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: CHRIS SYMES / AP TT NYHETSBYRÅN

Eugenie Bouchard är en av tennisvärldens största profiler – men är inte ens rankad blev de 100 bästa spelarna i världen. 

Den kanadensiska uppmärksammas i stället för att auktionera ut dejter och för sina avklädda bilder på Instagram. 

Men nu är det stopp med det. 

– Jag har insett att jag inte behöver lägga upp bilder på min rumpa varje dag, säger tennisstjärnan enligt Tennis.com. 

Bouchard är inte bara en hyfsad tennisspelare, utan är även bra på att skapa rubriker. Tidigare i år uppmärksammades stjärnan för att ha auktionerat ut en dejt för cirka 830 000 kronor. 

”85 tusen?!?!? Ni är helt OTROLIGA!!! Jag är så tacksam och stolt över er alla för att ni hjälpte mig med det här projektet. Jag ser fram emot att träffa vinnaren! Det här kommer kunna hjälpa så många”, skrev hon i samband med auktionen. 

Kanadensiskan har även fått ta emot kritik för ett inlägg hon postade på Instagram. 

”Varför förblir mina armar smala medan min mage blir så tjock?” frågade sig Eugenie Bouchard, till synes vältränad, i inlägget.

Bouchard vändning

Tennisstjärnan har även gjort sig känd för att ha ladda upp avklädda bilder på Instagram, men det är något som Bouchard tänker sluta med. 

– Jag försöker verkligen avstå från att lägga upp bikinibilder. Det gör jag verkligen. Jag gör mitt bästa. Det påverkar mig hur jag agerar. Jag kanske kommer bli mogen och säga till mig själv: ”Titta, jag ska inte lägga ut bilder varje dag”, säger hon enligt Tennis.com. 

– Jag bryr mig inte ens längre, det är bara utmattande med sociala medier, fortsätter stjärnan. 

Har en WTA-titel

Hon försöker att inte påverkas av kommentarer från hennes följare, men nu funderar hon på att lägga ner tid på tennisen i stället. 

- Det (Instagram) har påverkat mitt beteende, samtidigt som jag har blivit mer mogen. Jag har insett att jag inte behöver lägga upp bilder på min rumpa varje dag. 

Bouchard är dock glad för utviket hon gjorde i Sports Illustrated för några år sedan. 

– Det var jättestort. Men det var ändå tennisen som gav mig möjligheten. 

Tennisstjärnan fick sitt genombrott 2014 och vann då karriärens enda titel i Nürnberg. Sedan dess har tenniskarriären gått trögt. Men under den förra veckan gick hon till final i en WTA-turnering i Istanbul, vilket inger hopp inför framtiden. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.