Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans efterlysning: ”Vet att jag är en idiot”

Foto: RAY ACEVEDO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Andy Murray tvingades ta till Instagram för att vädja om hjälp.

Efter en snopen historia som involverar ett par tenniskor och ett hett träningspass i Kalifornien så gick tennisproffset ut och efterlyste sin vigselring. 

”Jag vet att jag är en idiot och i efterhand verkar det som en hemsk idé men jag behöver lite hjälp”, skriver han. 

Den före detta världsettan i tennis Andy Murray, 34, hade just avslutat ett varmt träningspass i Kalifornien och ställde ut sina svettiga och illaluktande träningsskor på balkongen - där lämnade han dem där över natten. 

När han vaknade morgonen efter var skorna borta. 

– Jag behövde gå till den lokala proffsaffären och köpa annorlunda skor än de jag normalt använder - men det är inte jordens undergång även om det inte är idealt, säger han i en video på Instagram. 

Men det var inte bara skorna som saknades. Väl tillbaka på träningsplanen uppmärksammade hans tränare att även stjärnans vigselring var borta.

Efterlyser sin bröllopsring

Murray vädjade om hjälp för att hitta ringen och berättar i videon att han brukar knyta fast ringen i sina träningsskor när han spelar tennis, då han inte kan spela med den på handen. Efter passet hade han helt enkelt glömt att ta av den. 

Jag vet att jag är en idiot och i efterhand verkar det som en hemsk idé men jag behöver lite hjälp. Vad är priset för att få tillbaka den?”, skriver han.

– Jag behöver väl inte säga står högt i kurs hemma så jag vill försöka hitta den, säger han. 

– Om någon kan dela detta eller har en idé om var den kan vara så skulle det var väldigt hjälpsamt, så kan jag försöka att få tillbaka den. 

https://www.instagram.com/p/CUt3I1jMnCS/?utm_source=ig_embed?hidecaption=true

Murrays ring tillbaka

Berättelsen har dock fått ett lyckligt slut.

Mindre än 24 timmar efter den första videon la Murray upp en ny uppdatering på sitt Instagram-konto – där han berättar att han återfått både skorna och ringen.

”Jag vill tacka alla för era meddelanden och för at ni hjälpt mig sprida det här. Jag har fått ringa en hel del samtal i dag och pratat med vakterna på hotellet. Och kan ni tro det? De stinker fortfarande, men skorna och ringen är tillbaka!”

Murray har vunnit tre grand slam titlar (två Wimbledon och en US Open) och var i november 2016 rankad som etta i världen. Därefter har han dalat och är som 34-åring rankad på 121 plats. 

https://www.instagram.com/p/CUvmTIzoVM7/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.