Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans beslut: Mörkade dotterns födsel i en månad

Foto: ANDUJAR/AGIF/REX/SHUTTERSTOCK / ANDUJAR/AGIF/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tennisprofilen Samantha Stosur har blivit mamma.

36-åringen höll familjenyheten hemlig i en månad.

Lockdown har varit en av mitt livs mest spännande och lyckliga tid”, skriver stjärnan på Instagram.

Samantha Stosur har en lång och gedigen tenniskarriär i ryggen, och är fortfarande aktiv. Den tidigare världsfyran har vunnit sju grand slams och var länge Australiens bästa tennisspelare.

Nu kan 36-åring lägga till ytterligare en bedrift på meritlistan.

På Instagram gick Stosur ut och avslöjade att hon blivit mamma. Hon och hennes partner Liz har hållit sin nyfödda dotter hemlig i en månads tid.

Livet i lockdown under coronaviruset har varit utmanande på många sätt, men personligen har det varit en av mitt livs mest spännande och lyckliga tid”, skriver tennisprofilen och delar med sig av bilder på familjen.

Den 16 juni födde min partner Liz vår vackra lilla flicka, Genevieve. Det har varit en virvelvind men vi kunde inte föreställa oss livet utan henne nu”.

Inga planer på att lägga av

Stjärnan åkte tidigt ur Australien Open i år, men har inga planer på att lägga av.

– Jag vill fortsätta spela, utan tvivel, sa hon tidigare i år, enligt Australisk media.

– Jag antar att min rankning kommer att avgöra var jag tillåts att spela. Om jag kan vinna matcher och göra de saker jag fortfarande tror jag är kapabel av, då har jag förhoppningsvis en ny chans på grand slams.

 

Boston Red Sox tackar vårdpersonalen med specialklippning
https://www.instagram.com/p/CCk1_ggFoq9/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.