Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan slår tillbaka – efter kommentarerna

Hugh Grant till Båstad – för att spela veteran-SM i tennis
Foto: TERTIUS PICKARD / AP TT NYHETSBYRÅN
Naomi Osaka tröstades Serena Williams efter vinsten i US Open 2018, när publiken buade ut Osaka.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
I dag är 22-åringen rankad tia i världen.Foto: JULIEN DE ROSA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Tennisstjärnan Naomi Osaka, 22, har tröttnat.

På Instagram har ett par bikinibilder fått hennes följare att reagera.

Det skrämmer mig hur många som har kommenterat”, skriver hon på Twitter och slår tillbaka mot kritiken.

Redan som 20-åringen slog Naomi Osaka stora idolen Serena Williams i US Open-finalen. Sedan dess har japansk-amerikanskan fortsatt radat upp framgångar.

Hittills har det blivit två grand slam-titlar och bankkontot är fullt.

Naomi Osaka har enligt Forbes tjänat 350 miljoner kronor det senaste året, både på prispengar och på sponsoravtal. Det är en rekordsumma, mer än någon annan kvinnlig idrottare någonsin dragit in under ett års tid.

Stjärnan som i dag är 22 har även ett sort följarantal på sociala medier med över en miljon Instagramföljare. Det innebär ibland många åsikter.

”Det skrämmer mig”

Nyligen delade Naomi Osaka med sig av två bikinibilder på Instagram. Något som fick ett antal följare att reagera.

Jag vill bara säga att det skrämmer mig hur många som har kommenterat att de vill att jag ska behålla min oskyldiga image och inte försöka vara någon som jag inte är”, svarade hon på kritiken på Twitter.

Hon fortsätter:

Du känner inte mig, jag är 22, jag har på mig bikini vid poolen. Varför känner du att du kan kommentera vad jag ska ha på mig”, avslutar stjärnan.

https://www.instagram.com/p/CCWF4KQJBGG/?hidecaption=truehttps://www.instagram.com/p/CC07-lBp2Jb/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.