Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan fuskade i välgörenhetslopp

Allt såg ut att gå så bra från början.

Foto: Vem/Fameflynet Pictures

Williams pekade ut vägen själv i välgörenhetsloppet som lockade tusentals.

Foto: Vem/Fameflynet Pictures

Men sen började det strama lite.

Foto: Vem/Fameflynet Pictures

Och Williams sågs hoppa in i en taxi istället för att slutföra loppet.

Foto: Splash News

Tennisens superstjärna Serena Williams välgörenhetslopp i Miami lockade tusentals.

Men själv stod Williams för ett fräckt fusk, rapporterar Daily Mail.

Två kilometer in i loppet tog Williams en taxi – direkt till mållinjen.

Damtennisens världsetta Serena Williams, 34, har skrivit in sig i idrottens historieböcker. Men uppenbarligen har stjärnan inget emot att spela fult – åtminstone om syftet är välgörenhet.

När Williams egen välgörenhetsorganisation i går arrangerade ett lopp i Miamis South Beach samlades inte mindre än 3 000 supporters för att springa de fem kilometrarna. Också Serena Williams fanns på startlinjen och joggade de första två kilometrarna.

Men därefter valde världsettan att bryta sig ur klungan – och i stället ta en taxi direkt till mållinjen. Bilder visar hur Williams, omgiven av sitt team, hoppar in i den gula bilen och försvinner i väg.

Har spelat skadad

Omedelbart efter att bilderna blev kända startade spekulationerna om varför en atlet av Williams kaliber behövde bilburen hjälp för att klara av ett lopp på en i sammanhanget blygsam distans. De flesta teorierna handlade om hennes skadehistorik. I oktober meddelade Williams att hon på grund av skador tog tävlingsuppehåll under resten av året.

– Det är ingen hemlighet att jag har spelat skadad under större delen av året. Oavsett om det handlade om min armbåge, mitt knä eller, som i en match, mitt hjärta, sa Williams i ett tidigare uttalande enligt Daily Mail.

Senare under gårdagskvällen valde Serena Williams att själv erkänna sitt taxiknep.

– Jag sprang inte hela vägen i år, men det kommer jag att göra nästa år, säger Williams i ett filmklipp hon laddat upp på sin Facebook.

Tennisstjärnans välgörenhetsorganisation – Serena Williams Fund – fokuserar på att "hjälpa individer och samhällen som drabbats av meningslöst våld och arbetar för jämlik tillgång till utbildning".

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!