Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan festade halvnaken – testades positivt för corona

Foto: XINHUA / XINHUA/SIPA USA SIPA USA

Under förra veckan festade han i bar överkropp med Novak Djokovic. På lördagen spelade Grigor Dimitrov en uppvisningsmatch med publik. 

På söndagen testades tennisstjärnan positivt för coronaviruset. 

”Jag är ledsen för den skada jag kanske har orsakat”, skriver bulgaren på Instagram. 

Grigor Dimitrov har deltagit i Novak Djokovics uppvisningsturnering som spelas inför publik i flera olika städer i Balkan. 

Under lördagen mötte han Borna Coric i kroatiska Zadar inför publik. En match bulgaren förlorade. När de båda spelarna skulle tacka varandra vägrade Dimitrov skaka hand med sin motståndare. 

Bulgaren kanske anade någonting redan då för på lördagen testade Dimitrov sig för coronaviruset – som kom tillbaka positivt. På Instagram skriver stjärnan: 

Festade med Djokovic

”Hej alla. Jag vill meddelade mina fans och vänner att jag har testats positivt för coronaviruset i Monaco. Jag vill försäkra mig om att alla som har varit i kontakt med mig under dessa dagar testar sig och gör alla nödvändiga försiktighetsåtgärder. Jag är ledsen för den skada jag kanske har orsakat. Jag är hemma nu och återhämtar mig. Tack för all support”, skriver Grigor Dimitrov på Instagram. 

Novak Djokovic skulle möta Andrey Rublev i finalen. En match som till följd av Dimitrovs coronabesked har ställts in. När den tidigare stjärnan Goran Ivanisevic berättade för publiken att matchen ställts in fick han ta emot burop. 

”Jag vet inte varför ni buar åt mig. Det är inte jag som har testats positivt”, sa Ivanisevic då. 

Bulgaren har tidigare kritiserats för att ha festat tillsammans med bland annat Novak Djokovic i bar överkropp under den förra helgen i Belgrad. 

Djokovic har tidigare kritiserat ATP för att US Open spelas då han endast få ha med sig en person i sitt entourage, och för att spelarna endast får röra sig vid Arthur Ashe-området i New York. 

https://www.instagram.com/p/CBdyLABANSh/https://www.instagram.com/p/CBtKr9dA7wa/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.