Serenas tårar efter mordet: ”Bara grät”

Foto: ELLA LING/BPI/REX / ELLA LING/BPI/REX REX FEATURES

I en ny film om tennisfamiljen Williams öppnar de upp om den traumatiska händelsen när en av döttrarna mördades i början av 2000-talet i den ökända stadsdelen Compton. 

– Jag bara grät, berättar Serena Williams.

En ny film som porträtterar tennissystrarna Serena och Venus Williams liv är aktuell, en film som de båda varit med och producerat. Den heter ”King Richard” efter deras pappa, som i filmen spelas av Will Smith, och deras väg till framgång från en svår bakgrund.

I ett intervjusamtal med Smith om den nya filmen öppnar nu Serena Williams upp om mordet på storasystern Yetunde, som är en del av filmen. 

Sköts till döds i en bil

2003 blev den då 31-årige Yetunde Price ihjälskjuten när hon satt i sin bil i stadsdelen Compton tillsammans med sin fästman. Ett område i södra Los Angeles som genom åren blivit känt för pågående gängkrig och hög kriminalitet. 

Skjutningen ska ha handlat om att de ställt sig nära ett hus som vaktades av ett av stadens gäng.

I intervju med Will Smith har både Serena Williams och familjen som är med henne, svårt att sätta ord på den traumatiska händelsen. 

– Jag tror att jag bara grät. Så fort hon dök upp i filmen... äh, det är så fortfarande, säger en tårögd Serena enligt News.com.au. 

Även hennes mamma Oracene håller med. 

– Det var nog en väldigt tyst period i livet, man försökte förtränga det bäst man kunde, säger Oracene om tiden runt mordet. 

Stjärnan om sexistiska uttalandet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.