Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Serena Williams drar sig ur: ”Kan inte gå”

Foto: ZABULON LAURENT/ABACA / STELLA PICTURES/ZABULON LAURENT/ABACA

Tennisstjärnan Serena Williams drar sig ur Franska mästerskapen, meddelar arrangören. Beskedet kommer strax före amerikanskans tänkta match mot bulgariskan Tsvetana Pironkova i den andra omgången.

– Jag älskar att spela i Paris, jag älskar gruset. Jag ville verkligen försöka. Men det är min häl som inte riktigt haft tid att hinna läka helt. Jag har problem att gå så det tyder på att jag borde vila, säger Williams på en presskonferens.

39-åriga Williams jagar sin 24 grand slam-titel, vilket skulle innebära en tangering av Margaret Courts rekord. Efter att ha åkt ut i semifinal i US Open för några veckor sedan drog Williams sig ur grusturneringen i Rom på grund av hälproblem. Och nu får hon alltså vänta ytterligare på nästa eventuella titel.

– Jag behöver fyra till sex veckor där jag bara sitter och gör ingenting. Det troligaste är att jag inte spelar någon mer turnering i år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.