Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Robin Söderling gör comeback: "Roligt"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Robin Söderling är klar för Kings of Tennis.
Foto: Stefan Söderström
Robin Söderling.
Foto: Magnus Liljegren/Ibl-Aop / ALL OVER PRESS - SWEDEN/ALL OVER MAGNUS LILJEGREN

Drygt sex år efter finalvinsten mot David Ferrer i Båstad 2011 så gör Robin Söderling comeback.

I samband med Kings of Tennis i Stockholm ska 32-åringen spela dubbel, tillsammans med Thomas Enqvist, mot Jonas Björkman och australiske Mark Philippoussis.


Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!

Efter finalsegern i Båstad 2011, där svensken slog storstjärnan David Ferrer, stoppades han av körtelfeber. Men nu är Robin Söderling snart tillbaka på tennisbanan.

I samband med Kings of Tennis i Stockholm ska 32-åringen spela dubbel, tillsammans med Thomas Enqvist, mot Jonas Björkman och australiske Mark Philippoussis.

"Känns otroligt kul att få vara en del av Kings of Tennis, ett evenemang som jag besökt många gånger. Att nu få chansen att spela känns fantastiskt", säger Söderling i ett pressmeddelande.

De är klara

Kings of Tennis avgörs 8–10 mars och har ett namnkunnigt startfält. Klara för spel i Stockholm Waterfront är bland andra Juan Carlos Ferrero, Jonas Björkman, Mark Philippoussis, Arnaud Clement och Magnus Larsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.