Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mystiske mannen stjärnans nya kärlek

Foto: BENJAMIN LOZOVSKY/BFA/REX/SHUTTE / BENJAMIN LOZOVSKY/BFA/REX/SHUTTE REX FEATURES
Foto: FELIPE RAMALES / SPLASH NEWS / FELIPE RAMALES / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: MICHAEL WEBER IMAGEPOWER / IMAGO/MICHAEL WEBER IMAGO SPORTFOTODIENST

Maria Sjarapova är en av idrottsvärldens mest kontroversiella personligheter och har stötts ut av tenniseliten. 

Men nu har ryskan fått tröst i form av en ny kärlekshistoria. 

Våren 2017 fick Maria Sjarapova göra comeback efter 15 månaders dopingavstängning. Ryskan ertappades med meldonium i blodet och var en av ett femtiotal idrottare världen över som stängdes av när substansen blev förbjuden.

Sjarapova vittnade om att hennes liv hade blivit totalförändrat under avstängningen. När tennisen försvann ur vardagen blev hon mer av en social varelse – och dejtade mer frikostigt än tidigare. 

Dejtade flera samtidigt

– Jag vetefan vad som hände. Jag tänkte: ”Det här är verkligen nytt för mig!” Men jag gillade det faktiskt, har Sjarapova sagt. 

– Min alkoholkonsumtion har varit mycket högre det senaste året jämfört med mitt tidigare liv. Men det har ju att göra med att jag faktiskt har haft ett socialt liv nu.

Men nu har Sjarapova, som tjänat över 2,4 miljarder kronor under karriären, ingått ett stadigt förhållande. Enligt sajten Women's Tennis Blog dejtar hon den gåtfulle miljonären Alexander Gilkes. Denne är, enligt artikeln, en man med en grundmurad status i den engelska toppsocieteten. Han gick på privatskolan Eton College samtidigt som prins William och prins Harry – och är fortfarande vän med kungligheterna

Då upptäcktes de

Gilkes var tidigare gift med modedesignern Misha Nonoo. Deras äktenskap inleddes med ett storslaget bröllop i Venedig, där världsartisten Lana Del Rey stod för underhållningen. På gästlistan fanns medlemmar ur den brittiska kungafamiljen. Gilkes och Nonoo skilde sig 2017. 

Sjarapovas romans med Gilkes blev först uppmärksammad när de sågs ihop i Los Angeles i januari. Ytterligare bekräftelse kom i början av mars, när de fotograferades hand i hand på en exklusiv shoppinggalleria i Beverly Hills.