Foto: BACKGRID USA / STELLA PICTURES BACKGRID USAFoto: BACKGRID USA / STELLA PICTURES BACKGRID USA
 Foto: BACKGRID USA / STELLA PICTURES BACKGRID USA
Foto: RICK RYCROFT / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RICK RYCROFT / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RICK RYCROFT / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är Venus Williams kärlek

Publicerad

Australien Open närmar sig med stormsteg.

Serena Williams missar turnering - men hennes syster Venus, 37, finns med i startfältet. 

Samtidigt spekulerar tennisvärlden i huruvida hennes pojkvän Nicholas Hammond, 25, kommer att vara på plats.

– Han är ingen som jagar pengarna, säger en källa till New York Daily News

När Serena Williams missar årets första grand slam, Australian Open, är kampen om turneringssegern öppen. Flera stjärnor har chansen att ta hem den åtråvärda titeln. En av dem, Serena Williams äldre syster, Venus.

Men i USA är det inte Williams form på tennisbanan som skapar rubriker, utan spekulationer om hennes pojkväns eventuella närvaro i Melbourne. Enligt New York Daily News väntar Williams vänner förväntansfullt på svar om huruvida Nicholas Hammond, 25, reser med Williams till Australien.

Enligt tidningen har Hammonds namn nämnts flera gånger under förberedelserna i Australien.

– Han är en rik finanskille som åker mellan Kalifornien och New York, säger en källa till tidningen. 

 

LÄS OCKSÅ: Serena Williams drabbad av blodpropp i lungorna

 

Venus Williams kan visa upp kärleken

Paret har hållit en låg profil i offentligheten, men har fångats på bild under en promenad. Williams ska vilja hålla förhållandet med finansmannen väldigt hemligt. 

Hammond är arvinge till TV guide-grundaren Walter Annenberg. Enligt uppgift var Nicholas Hammond Venus Williams sällskap när Serena Williams gifte sig i november. 

– Nicky har träffat Venus i Palm Beach där hans familj har ett hus värt 200 miljoner. De har också träffats i the Hamptons, där de också har ett hus värt 200 miljoner, säger en uppgiftslämnare till New York Daily News. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag