Förvirringen - påstår sig vara Beckers älskarinna

Legendariska Davis Cup gjordes om i grunden 2019. Boris Becker, Davis Cup-vinnare 1988 och 1989, tycker till om upplägget.
Foto: HANNAH MCKAY / BILDBYRÅN REUTERS

Han är fortfarande i slutskedet av sin skilsmässa med sin fru. 

Men nu verkar tennislegendaren Boris Becker hittat kärleken på nytt och har synts med riskanalytikern Lilian de Carvalho Monteiro i London – men samtidigt utger sig en annan kvinna för att vara Beckers älskarinna. 

Boris Becker är en världens bästa tennisspelare genom tiderna och har gjort sig känd genom sina många bataljer mot Stefan Edberg. 

Efter tenniskarriären har tysken levt ett kaotiskt liv med personlig konkurs – och en skilsmässa med Lily Becker. 

Men nu verkar Becker ha hittat kärleken på nytt. Den tidigare tennisstjärnan syntes tillsammans med riskanalytikern Lilian de Carvalho Monteiro när de provade cyklar, enligt Daily Mail. 

Paret tros ha träffat tillsammans i samband med Black Lives Matter-rörelsen där båda har engagerat sig. Becker sågs nyligen med grönansiktsmask och svart luvtröja bland de stora folkmassorna som protesterade mot mordet på George Floyd i Minneapolis förra månaden.

Försattes i personlig konkurs

Men nu har fallet fått en intressant vändning. Yoana Montero, 42, säger i tidningen ”Bunte” att hon och Boris är tillsammans, enligt tyska Bild

”Vår relation är på riktigt. Vi älskar varandra.”

Hon fortsätter: 

”Det är trevligt att ha en stark man vid min sida. Jag tycker om det”, säger Montero som jobbar som evenemangschef i London. 

Den före detta Wimbledon-mästaren skilde sig från modellen Lilly Becker 2018 efter ett nio år långt äktenskap. Skilsmässan är fortfarande inte klar och 2018 sa Lilly att: 

”2018 var den värsta tiden under mina 42 år. Han gjorde mig så besviken”. 

Becker, som har haft tillgångar på 1,8 miljarder kronor, försattes 2018 i personlig konkurs. 

https://www.instagram.com/p/CBctggUjVFR/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.