Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fruns förfall efter Beckers konkurs

Foto: © HONOPIX, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Ett år har gått sedan Boris Becker försattes i personlig konkurs.

Nu berättar Beckers fru, Lily, om sitt dekadenta leverne under det tuffa året. 

– Jag tänkte: "Mitt liv suger, jag kommer ändå att dö", säger hon till Daily Mail. 

I juni 2017 tog de sista delarna av Boris Beckers förmögenhet på en dryg miljard slut. Den tyske tennisikonen försattes i personlig konkurs, och har sålt av flera av sina pokaler från Wimbledon för att kunna betala av sina stora skulder. 

Under den svåra tiden har hans fru, Lily, alltid funnits vid hans sida. Men paret har kämpat för att hålla sitt äktenskap vid liv, berättar Lily för Daily Mail. 

– Först släppte jag allt, på alla sätt, säger hon.

– Jag drack för mycket, jag rökte för mycket, jag gick ut för mycket utan att bry mig. Jag tänkte: "Mitt liv suger, jag kommer ändå att dö".

Lily Becker om äktenskapskrisen

Hon berättar hur hon rökte ett paket cigaretter om dagen och drack vodka. Samtidigt gick hennes make, Boris, själv genom en svår period och lade inte märke till Lilys problem. Paret började glida isär och gick sina egna vägar, och sågs inte tillsammans på flera månader. 

Paret har en åttaårig son tillsammans. Den svåra tiden påverkade paret mycket.

– Man får veta vilka som är ens vänner. Jag skämdes så mycket över allt och undrade hur det kunde hända. Det kändes som att min familj var under attack, säger Lily Becker.

För att komma tillrätta med sina problem gick Boris och Lily Becker i parterapi. Det har hjälpt paret att hitta tillbaka till varandra. I stället för skilsmässa diskuterar paret nu att eventuellt skaffa fler barn. Boris Becker har tre barn sedan tidigare.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!