Foto: © HONOPIX, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMFoto: © HONOPIX, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
 Foto: © HONOPIX, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOSFoto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
 Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Fruns förfall efter Beckers konkurs

Publicerad

Ett år har gått sedan Boris Becker försattes i personlig konkurs.

Nu berättar Beckers fru, Lily, om sitt dekadenta leverne under det tuffa året. 

– Jag tänkte: "Mitt liv suger, jag kommer ändå att dö", säger hon till Daily Mail. 

I juni 2017 tog de sista delarna av Boris Beckers förmögenhet på en dryg miljard slut. Den tyske tennisikonen försattes i personlig konkurs, och har sålt av flera av sina pokaler från Wimbledon för att kunna betala av sina stora skulder. 

Under den svåra tiden har hans fru, Lily, alltid funnits vid hans sida. Men paret har kämpat för att hålla sitt äktenskap vid liv, berättar Lily för Daily Mail. 

– Först släppte jag allt, på alla sätt, säger hon.

– Jag drack för mycket, jag rökte för mycket, jag gick ut för mycket utan att bry mig. Jag tänkte: "Mitt liv suger, jag kommer ändå att dö".

Lily Becker om äktenskapskrisen

Hon berättar hur hon rökte ett paket cigaretter om dagen och drack vodka. Samtidigt gick hennes make, Boris, själv genom en svår period och lade inte märke till Lilys problem. Paret började glida isär och gick sina egna vägar, och sågs inte tillsammans på flera månader. 

Paret har en åttaårig son tillsammans. Den svåra tiden påverkade paret mycket.

– Man får veta vilka som är ens vänner. Jag skämdes så mycket över allt och undrade hur det kunde hända. Det kändes som att min familj var under attack, säger Lily Becker.

För att komma tillrätta med sina problem gick Boris och Lily Becker i parterapi. Det har hjälpt paret att hitta tillbaka till varandra. I stället för skilsmässa diskuterar paret nu att eventuellt skaffa fler barn. Boris Becker har tre barn sedan tidigare.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag