Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Boris Becker irriterar fångvakterna – använder nödknapp som room service

Boris Becker.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Wandsworth, fängelset där Boris Becker avtjänar sitt straff.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Boris Becker tillsammans med flickvännen Lilian de Carvalho Monteiro.
Foto: MARTYN WHEATLEY / PARSONS MEDIA / POLARIS POLARIS IMAGES

Boris Beckers vistelse i skräckfängelset Wandsworth har fått en allt annat än lugn start.

Den forne tennisstjärnan har börjat gå sina fångvaktare på nerverna – genom att trycka för mycket på nödknappen.

I slutet av april dömdes Boris Becker till fängelse i 2,5 år för att ha dolt tillgångar när han förklarats i personlig konkurs. Straffet avtjänar tennisikonen i fängelset Wandsworth, en ökänd anstalt i London, och tillvaron verkar inte vara till Beckers belåtenhet.

Enligt tyska Bild har Boris Becker väckt fångvaktarnas irritation – genom att använda nödknappen ”som om det vore för room service”. Tidningen skriver också att Becker börjat gå sina medfångar på nerverna.

Tennisikonen uppges dela sin 6,5 kvadratmeter stora cell med en annan intagen, en situation som inte är idealisk för Becker som enligt Bild har klaustrofobi.

Tidigare har det också rapporterats i The Sun att Becker klagat på maten han serverats och på den dåliga hygienen på anstalten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.