Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blåst – av sin egen ”bror” på lyxhotell

Foto: CHARLES KRUPA / AP
Foto: DAVID ALIAGA / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: DARRYL DYCK / AP TT NYHETSBYRÅN

Tennisspelaren Eugenie Bouchard har blivit utsatt för ett fräckt bedrägeri.

En 24-årig man har gripits misstänkt för att ha använt hennes namn för att leva loppan på lyxhotell i Miami, skriver Fox News.

Solomon Shlomo Azari utgav sig för att vara stjärnans bror.

Eugenie Bouchard blev den första kanadensiska spelaren att nå final i Wimbledon och har som högst varit rankad femma i världen.

Nu har den 25-åriga kanadensiskan halkat ner till utanför topp 100 på världsrankingen och stöter även på problem i vardagslivet.

En 24-årig man vid namn Solomon Shlomo Azari har gripits misstänkt för bedrägeri.

Lyxbedrägeriet mot Eugenie Bouchard

Han ska ha utgivit sig för att vara bror till Bouchard och använt hennes nota för att sätta sprätt på pengarna i lyxhotellets takbar och restaurang, skriver lokala WSVN. 

Det hela upptäcktes när Bouchard till sin stora förvåning fick en räkning på över 400 000 svenska kronor från hotellet och bedrägeriet misstänks ha pågått under hela sommaren.

Bouchard har i vittneskonfrontation klargjort att hon aldrig någonsin träffat mannen i fråga.


LÄS MER: Kände sig ”ensam” - responsen blev en chock: ”Helt absurt” 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.