Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden avslöjar Becker mitt under rättegången

Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Foto: PETER SEYFFERTH FINEPHOTOART.ORG / IMAGO/PETER SEYFFERTH IMAGO SPORTFOTODIENST

Boris Becker och exfrun Lilly genomgår tuffa rättsliga tvister efter skilsmässan.

Men tennislegendaren dök inte upp i rätten – och nu sprids bilder som avslöjar förklaringen.

Tennislegendaren Boris Becker, 50, inledde 2005 ett förhållande med den nederländska fotomodellen Sharlely ”Lilly” Kerssenberg, 42. 

De gifte sig 2009 – och mycket har hänt sedan dess. Paret har fått sonen Amadeus, Becker själv har gått i personlig konkurs och i början av året valde Kerssenberg och Becker att gå skilda vägar. 

I juni 2017 tog de sista delarna av Boris Beckers förmögenhet på en dryg miljard slut. Den tyske tennisikonen fick sälja flera av sina pokaler från Wimbledon för att kunna betala av sina stora skulder.

I slutet av september skrev Bild att Becker förlorar vårdnaden om sonen Amadeus. 

– Jag och Amadeus mår bra. Det är en del av livet. Men jag måste andas nu, det har inte varit lätt, sa Lilly Becker då.

Förhandlingar vid Central Family Court i London har fortsatt att pågå, och nu skriver Bild att rätten på onsdagen skulle avhandla Beckers framtida underhåll till Lilly och Amadeus. Enligt tidningen var den förre tennisstjärnan inte på plats i rätten i London, utan företräddes av en advokat.


Bilden som avslöjar Becker

Det är oklart vad förhandlingarna landade i. Bild skriver dock att Becker under onsdagen var på plats i Nottingham för att spela poker, något som framgått av bilder från hans eget Instagramkonto.

Beckers bild från Nottingham
Foto: Instagram

Under sin karriär som tennisspelare tog Boris Becker hem sex grand slam-titlar: tre i Wimbledon, två i australiska öppna och en i US Open.

1992 blev tysken tillsammans med Michael Stich olympiska mästare i herrdubbel.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.