Beckers ilska mot de bisarra bilderna

Boris Becker väckte uppmärksamhet med sin armbåge under semestern på Ibiza.
Foto: GTRES / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Boris Becker.
Foto: ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK / ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Bilder på Boris Beckers armbåge fick idrottsvärlden att häpna.

Nu försöker han själv tysta ner de som reagerat.

– Ingen behöver oroa sig. Mina armbågar är i sin ordning, säger Becker i en intervju med Dagbladet.

Tidigare i somras väckte tennislegendaren Boris Becker stor uppmärksamhet när han var på semester på Ibiza.

52-åringen solade, badade och verkade trivas med sin tillvaro tillsammans med sin vän Björn Borg men en bild på hans enorma vänstra armbåge väckte också frågor.

Det var många som undrade vad de uppseendeväckande bilderna berodde på och tyska Bild pratade med idrottsläkaren Thorsten Dolla. Han trodde att den enorma armbågen kunde bero på Boris Beckers pokerintresse.

– Det ser ut som en allvarlig slemsäcksinflammation i armbågen. Om han har haft sin armbåge ovanpå ett bord i flera dagar i rad och under många dagars pokerspel, då kan man få det, sa Dolla till tidningen.

Beckers svar om bilden på armbågen

Nu slår dock Becker själv tillbaka mot alla spekulationer.

– I princip är allt bra. Många av de här berättelserna är överdrivna. Ibland ”photoshoppas” bilderna så att de ser större ut än vad de är. Det finns skäl till varför de är så men ingen behöver oroa sig. Mina armbågar är i sin ordning, säger Becker till norska Dagbladet.

Han är också trött på att alla små detaljer om honom tas upp om och om igen. Bland annat de ekonomiska problemen som ledde till personlig konkurs 2017.

– Jag har starka åsikter och jag är fortfarande ofta i magasin och tidningar av flera anledningar. Det är en del av att vara Boris Becker och jag kan inte göra något åt det. Det är bara så det är, säger han.

Han ser också positivt på sin tillvaro trots de ekonomiska problemen som bland annat gjort att han fått auktionera ut troféer.

– Jag gillar att vara aktiv. Jag gillar att tro att jag har intressen som är bredare än bara sport. Jag har olika hobbyer inom olika områden och jag har alltid velat ha ett intressant liv utanför min tenniskarriär, säger Boris Becker till Dagbladet.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.