Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beckers dotter svarar – efter alla kommentarer

Anna Ermakova
Foto: Instagram
Anna Ermakova
Foto: Instagram
Boris Becker
Foto: HOLGER JOHN VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/VIADATA WWW.IMAGO-IMAGES.DE

När Anna Ermakova föddes reagerade alla på att hon var slående lik sin pappa, tennisstjärnan Boris Becker.

Det är kommentarer hon får höra än i dag – 21 år senare.

– Uppenbarligen är det så jag ser ut. Alla säger det. Mitt hår, mitt ansikte. Men det kanske är bra om jag ärvt lite av hans styrka också, säger hon.

I mars år 2000 födde modellen Angela Ermakova dottern Anna. Barnet, vars pappa var okänd vid tiden för förlossningen, var misstänkt likt tennisstjärnan Boris Becker – en relation som sedan skulle bekräftas efter ett DNA-test.

Becker förnekade till en början att han var pappa till flickan, men erkände till slut att han varit otrogen mot sin dåvarande fru Barbara Becker.

– Jag kände mig skyldig och skämdes. Det kostade mitt äktenskap, mitt privatliv. Men jag har en vacker dotter. Det vill jag inte vara utan en sekund, har han tidigare berättat. 

Anna Ermakova är i dag 21 år gammal. Men någon nära relation till sin pappa har hon inte. Det berättar hon i en intervju med tyska Bild. 

– Det är tur att jag har en så bra relation med min mamma. Jag växte upp ensam med henne. Hon är min klippa, säger Anna Ermakova.

Anna Ermakova: ”Växte inte upp tillsammans”

Boris Becker har fyra barn med tre kvinnor: sönerna Noah och Elias med första hustrun Barbara, dottern Anna Ermakova med Angela Ermakova och sonen Amadeus med Lilly Becker.

Anna Ermakova berättar nu att hon berättar att hon inte träffat sin pappa eller någon av sina bröder under hela pandemin.

– Vi bor nästan alla på olika platser. Vi växte inte upp tillsammans. Det är inte så lätt, säger hon.

21-åringen har tidigare arbetat som modell och studerar för närvarande konsthistoria. I framtiden drömmer hon om att bli skådespelerska.

– Jag är blyg och rädd att folk inte ska tycka att jag är tillräckligt bra. Men jag vill ändå försöka, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.