Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Becker talar ut om sin otrohet

Foto: BILDBYRÅN
Dottern Anna Ermakova
Foto: BABIRADPICTURE/REX/SHUTTERSTOCK / BABIRADPICTURE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Angela Ermakova tillsammans med dottern Anna Ermakova.
Foto: SGP / STELLA PICTURES SGP
Foto: MARKUS TISCHLER / IMAGO IMAGES / TISCHLER WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Boris Becker berättar om sin otrohet.

Som 32-åring träffade han modellen Angela Ermakova och därefter föddes deras dotter Anna.

– Jag kände mig skyldig och skämdes. Det kostade mitt äktenskap, mitt privatliv, säger Becker.  

Den 22 mars år 2000 födde modellen Angela Ermakova ett barn som var misstänkt likt den dåvarande tennisstjärnan Boris Becker. 

Becker förnekade att han hade något med barnet att göra men till sist tvingades han erkänna att han var pappan och hade bedragit sin fru Barbara Becker.

– Sexakten pågick bara i fem sekunder. Jag hade aldrig träffat henne tidigare och träffade henne aldrig efter det, sa Becker.

I ett avsnitt av podcasten ”Boris Becker – det femte setet” berättar nu tysken fler detaljer om hur det gick till den där kvällen 1999 när dottern Anna kom till. 

Boris Becker berättar om sin otrohet

Becker minns hur han var ”känslomässigt orolig” och hur hans fru Barbara och hans mamma Elvira ville stoppa honom från att gå ut med sitt team under kvällen.

– Min mamma Elvira ville inte att jag skulle gå ut för att hon självklart känner mig väl och vet vem jag är, säger Becker i podcasten enligt den schweiziska tidningen Blick.

– Hon hade känt mig i 32 år och visste att om jag tappar kontrollen kan det gå väldigt långt och det hände den kvällen.

Han beskriver kvällen som ett misstag som han fick betala ett högt pris för men han säger också att han är glad över hur allt utvecklat sig efter att hans dotter föddes.

– Jag kände mig skyldig och skämdes. Det kostade mitt äktenskap, mitt privatliv. Men jag har en vacker dotter. Det vill jag inte vara utan en sekund.

– 20 år senare är vi en väldigt tajt familj. Att det löste sig på det här sättet är kanske vår största triumf, säger Becker.

Anna Ermakova är nu 20 år gammal och fotomodell.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.