Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Becker om skilsmässan: ”Det gör ont, obehagligt”

Boris Becker.
Foto: FRANKHOERMANN/SVEN SIMON / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST
Lilly Becker.
Foto: W8MEDIA / MEGA / W8MEDIA / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Foto: VINCENT THIAN / AP

Boris Beckers privatliv har varit förstasidestoff över hela världen. Såväl hans privata konkurs som hans skilsmässor. Nu öppnar tennislegendaren upp om skilsmässorna och hur han försökt att hålla sitt privatliv just privat.

– Det gör ont. Det är obehagligt, säger Boris Becker i sin första tv-intervju sedan skilsmässan tog sin början.

Boris Becker inledde 2005 ett förhållande med den nederländska fotomodellen Sharlely "Lilly" Kerssenberg. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna. Paret har fått ett gemensamt barn, Becker själv har gått i personlig konkurs och i början av året valde Kerssenberg och Becker att gå skilda vägar. Allt inför världens mediers strålkastarljus. Nu öppnar Boris Becker upp om den svåra tiden. I det tyska tv-programmet ”Endlich Feierabend” talar stjärnan ut om pengaproblemen som uppmärksammades i och med hans personliga konkurs – och går igen i skilsmässan från Lilly.

– Självklart handlar skilsmässor om pengar. Jag ska försöka ta hand om min son, Amadeus, så bra som jag kan och min fru kommer det inte gå någon nöd på. Men jag kan inte betala mer än jag äger, säger Boris Becker.

Boris Becker: ”Försökt hålla privatlivet privat”

I Tyskland har det florerat rykten om att paret sköter all sin kommunikation genom advokater.

– Hon var i mitt hus igår, så även dagen innan det. Det är helt enkelt inte sant. Vi har såklart advokater, man måste ha det för att säkerställa att det går rätt till. Vi kommunicerar inte direkt varje dag så kärleksfullt som det brukade vara, säger den före detta Grand Slam-vinnaren.

– Jag har försökt och försökt de senaste tio åren att hålla mitt privatliv borta från allmänhetens ögan, så långt som möjligt. När man blir förälskad tror man att det kommer vara i en livstid. Den här gången fungerade det inte. Jag är inte ensam i att gå från äktenskap till äktenskap. Det är alltid synd, det gör ont och det är obehagligt, säger Boris Becker.


FÖLJ DITT LAG: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.