Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Attacken mot lands- mannen: ”Äcklar mig”

Foto: MARTIAL TREZZINI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: JULIAN SMITH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Vanessa Sierra.
Foto: Privat

Tennisstjärnan Nick Kyrgios är åter i hetluften. 

Nu går han till att attack mot sin landsman Bernard Tomic. 

”Jag har aldrig känt mig mer förolämpad”, skriver skandalspelaren på sin Instagram. 

Landsmännen Nick Kyrgios och Bernard Tomic sågs en gång som två stora tennistalanger. Men i stället för att prestera på tennisbanan har de både australiensarna gjort sig mer kända för sina uttalanden och livsstil utanför de stora tennisarenorna. 

Nu är Kyrgios rasande för att han ofta jämförs med Tomic. 

Jag har jämförts med Bernard Tomic i dag och jag har aldrig känt mig mer förolämpad”, skriver han och fortsätter: 

Har han en stiftelse? Vad har han egentligen presterat? Samlar han in pengar för bränderna? Det äcklar mig”, fortsätter Kyrgios som framhåller att han har besegrat ”Big 4” (Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic och Andy Murray). 

Gör eran efterforskning, jag har inte heller sex med någon som håller på med Onlyfans”, avslutar tennisstjärnan. 

Under slutet av 2020 dök Bernard Tomic upp på porrsajten Onlyfans tillsammans med sin flickvän, den australiska modellen Vanessa Sierra som nu gör sig ett namn på den kontroversiella sajten. 

Rasar på rankningen

28-årige Tomic hade sin bästa ATP-ranking 2016 då han var på plats 16. Därefter har han rasat. Efter knappt ha spelat några ATP-turneringar under den föregående säsongen befinner han sin nu utanför listan med de 200 bästa spelarna i världen. 

Två yngre Nick Kyrgios spåddes precis som Tomic en lysande tennisframtid, men efter att ha uppnått rakningen 13 för drygt fyra år sedan har även 26-åringen dalat på rakningen till en 56:e plats. 

Australiensaren har dock inte försvunnit från hetluften. Med jämna mellanrum står han för kontroversiella utspel. Förra sommaren sågade han bland annat Novak Djokovics turnering i Belgrad – som spelades inför fulla läktare mitt under coronapandemin. 

Nick Kyrgios har inte spelat en tennismatch sedan han förlorade mot Dominic Theim i en dramatisk femsettare i Australian Open tidigare i år. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.