Hela denna artikel är en annons
Tävla om en OLED TV från Panasonic! Hur laddar du upp inför OS hemma i din tv-soffa?Tävla om en OLED TV från Panasonic! Hur laddar du upp inför OS hemma i din tv-soffa?
Tävla om en OLED TV från Panasonic! Hur laddar du upp inför OS hemma i din tv-soffa?
Första pris: Panasonics testvinnande 55’’ EZ950 OLED TV med överlägsen bildåtergivning.Första pris: Panasonics testvinnande 55’’ EZ950 OLED TV med överlägsen bildåtergivning.
Första pris: Panasonics testvinnande 55’’ EZ950 OLED TV med överlägsen bildåtergivning.
Andra pris: Panasonic 50’’ EX703 TV med 4K HDR-teknik i elegant design.Andra pris: Panasonic 50’’ EX703 TV med 4K HDR-teknik i elegant design.
Andra pris: Panasonic 50’’ EX703 TV med 4K HDR-teknik i elegant design.
Tredje pris: Panasonic Ultra HD Blu-ray spelare tar OS-känslan hem till ditt vardagsrum.Tredje pris: Panasonic Ultra HD Blu-ray spelare tar OS-känslan hem till ditt vardagsrum.
Tredje pris: Panasonic Ultra HD Blu-ray spelare tar OS-känslan hem till ditt vardagsrum.
4-10:e pris: Panasonic trådlösa sporthörlurar med bluetooth-teknik.4-10:e pris: Panasonic trådlösa sporthörlurar med bluetooth-teknik.
4-10:e pris: Panasonic trådlösa sporthörlurar med bluetooth-teknik.

Tävling – hur laddar du upp inför OS hemma hos dig?

Nu har du chansen att vara med i Panasonics OS-tävling. Du kan vinna en exklusiv 55 tum OLED High End skärm, Blu-ray-spelare och sporthörlurar från Panasonic.

För att kvalificera dig och vara med i tävlingen måste du svara på frågan och beskriva hur du ska hinna med och orka se allt som OS har att erbjuda.

Tävlingen avslutas den 25 februari 2018 23.59. Vinnarna meddelas via e-post senast en vecka efter tävlingens slut.

Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.

Vinnaren/Vinnarna utses av en jury med representanter från Panasonic och Expressen. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att deltaga måste du vara 18 år fyllda och folkbokförd i Sverige. Anställda på Panasonic, Panasonics leverantörer eller Expressen har ej rätt att deltaga i tävlingen. Panasonic förbehåller sig rätten att ändra villkor för tävlingen eller priset utan föravisering. Priserna kan inte bytas mot pengar eller andra varor.


Vinster:

Första pris: Panasonics testvinnande 55'' EZ950 OLED TV med överlägsen bildåtergivning (värde 32 999 kronor).

Andra pris: Panasonic 50'' EX703 TV med 4K HDR-teknik i elegant design (värde 12 399 kronor).

Tredje pris: Panasonic Ultra HD Blu-ray spelare tar OS-känslan hem till ditt vardagsrum (värde 3 799 kronor).

4–10:e pris: Panasonic trådlösa sporthörlurar med bluetooth-teknik (värde 1 499 kronor).

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag