Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svensson: "Har inte gett upp säsongen"

Foto: Daniel Stiller

Warberg har 2-1 i semifinalserien mot Pixbo Wallenstam. Men har drabbats av ett tungt avbräck.

Fixstjärnan Magnus Svensson ser ut att missa resten av slutspelet.

- Jag har inte gett upp säsongen helt men realistiskt sett ser det inte jätteljust just nu, säger han.

Smällen i duellen med Martin Östholm i den tredje kvarten mot Pixbo på tisdagen såg ut att sluta riktigt illa för Magnus Svensson.

Det snackades direkt om brutet nyckelben.

"Svårt att spela innebandy"

Men riktigt så farligt verkar det inte vara.

- Jag röntgade det i natt och de såg inte att något var av eller ur led. Men axeln har fått en rejäl, jädra smäll och det har blivit någon slags förskjutning i den. Läkaren sa att det skulle ta någon månad och att jag skulle vara helt bra efter tre månader, säger Magnus Svensson.

- Jag väntar egentligen på vad vår sjukgymnast säger men det här är inget som blir bra över en natt. Jag har svårt att klä på mig och då är det ju svårt att spela innebandy.

Missar nästa match

Tror du själv att du kommer kunna spela något mer i slutspelet?

- Jävligt svårt att säga. Det blir inget spel i nästa match i alla fall. Slutspelet är så komprimerat, förhoppningsvis kan vi slå Pixbo och förlänga säsongen. Jag har inte gett upp säsongen helt men realistiskt sett ser det inte jätteljust just nu.

Ni har 2-1 i matcher, hur blir det att se nästa kvartsfinal från sidan?

- Personligen hade jag hellre suttit någon annanstans – det värsta jag vet är att sitta bredvid. Men vi har ett kanonläge som kan avgöra på hemmaplan. Jag ser det positivt, vi har det där lilla extra i laget just nu.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.