Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stor polisrazzia - mitt under Tour de France

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Christophe Ena

Cyklisten Remy di Gregorio stängs av med omedelbar verkan.

Det blev följderna efter att polisen slagit till mot hotellet där Cofidis cyklister bor under Tour de France.

Fransk polis gjorde under onsdagen en razzia på ett hotell i Bourg-en-Bresse, där det franska cykelstallet Cofidis bor under Tour de France.

Den franske cyklisten Remy Di Gregorio har förhörts medan ytterligare två personer har gripits – misstänkta för inblandning i en dopningshärva.

Stallet Cofidis stänger av Di Gregorio efter att dopningsmisstankarna mot honom blivit kända.
"Misstankarna mot den aktuella cyklisten, Remy Di Gregorio, lämnar oss inte med något annat val än att använda hårdast möjliga sanktioner", säger cykelstallet i ett uttalande.
"Remy Di Gregorio är därför omedelbart avstängd, tillfälligt, medan vi väntar på mer utförlig information i fallet. Om misstankarna bekräftas kommer han att sparkas på stående fot – i enlighet med hans kontrakt och i linje med lagets etiska policy", står det vidare i uttalandet.


TT

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.