Stjärnparet öppnar sitt hem för skandalstjärnan

Tom Brady och Gisele Bündchen.
Foto: NANCY KASZERMAN / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS
Antonio Brown.
Foto: CHRIS O'MEARA / AP TT NYHETSBYRÅN

Tom Brady och Gisele Bündchen har öppnat upp sitt hem.

Just nu bor stjärnparet tillsammans med skandalspelaren Antonio Brown, 32.

– Han har precis gjort sig hemmastadd och jag vet att han letar efter något eget, säger Tom Brady.

Förra hösten fick NFL-stjärnan Antonio Brown, 31, sparken av New England Patriots bara veckor efter att han först fått sparken av Oakland Raiders.

Dessutom rev Nike sponsoravtalet med Brown.

Anledningen?

Wide recievern Brown anmäldes för både våldtäkt sexuella trakasserier av sin tidigare fystränare Britney Taylor. Enligt anmälan mottog hon också hotfulla sms från NFL-stjärnan.

Som om det inte vore nog där misshandlade Brown också ett paketbud utanför sitt hem i Florida och blev avstängd i åtta matcher i NFL.

Bor hos Tom Brady och Gisele Bündchen

Nu planerar Antonio Brown dock att göra comeback och i slutet av oktober skrev han på ett ettårskontrakt med Tampa Bay Buccaneers. 

I väntan på comebacken har den fortfarande brottsmisstänkte Brown fått flytta hem till sin lagkamrat Tom Brady och hans fru – fotomodellen Gisele Bündchen.

– Han har precis gjort sig hemmastadd och jag vet att han letar efter något eget. Det är trevligt att ha honom här, säger Brady enligt Tampa Bay Times.

Brown har kallat Tom Brady för ”en av sina närmaste vänner” och Brady tycker det är självklart att ställa upp för honom.

– Det är en stor flytt att göra över landet utan att känna någon. Jag försöker bara vara en bra lagkamrat och hjälpa till, säger Brady.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.