Foto: ANSA / STELLA PICTURES BACKGRID USFoto: ANSA / STELLA PICTURES BACKGRID US
 Foto: ANSA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID USFoto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
 Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Stjärnparet går isär veckor före bröllopet

Publicerad

En kärlekssaga är över.

Stjärnparet John Cena och Nikki Bella har gått skilda vägar – tre veckor före sitt planerade bröllop. 

"Det var ett svårt beslut", skriver ex-paret i ett gemensamt uttalande. 

John Cena och Nikki Bella är två av wrestlingvärldens största stjärnor. Cena är en flerfaldig världsmästare och har av rivalen Kurt Angle beskrivits som organisationen WWE:s störste stjärna genom tiderna. 

Efter flera års förhållande friade Cena till Bella mitt under en wrestlinggala i fjol – och fick ett ja. Bröllopet var planerat tre veckor fram i tiden, i maj i år, men nu har paret gått skilda vägar. 

"Efter mycket funderingar och sex års förhållande, så har Nikki Bella och John Cena gått isär. Det var ett svårt beslut, men vi har fortfarande en stor respekt för varandra. Vi hoppas att ni kan respektera vårt privatliv under den här tuffa stunden", skriver ex-paret i ett gemensamt uttalande.  

Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

"Vad var det som gick snett?"

Den amerikanske tv-profilen Peter Travers är, precis som ett stort antal wrestlingsupportrar, förvånad och bedrövad.

"Det är sorgliga nyheter. John var på mitt tv-program för en vecka sedan och pratade om sitt bröllop med Nikki. Han sa att hon sköter all planering. Ja, inte längre. Undrar vad det var som gick snett mellan dem? Några gissningar? Det spelar ingen roll. Nu blir det inget bröllop. Man hatar ju när det händer!", skriver Travers på Instagram.  

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag