Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnparet går isär veckor före bröllopet

Foto: ANSA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

En kärlekssaga är över.

Stjärnparet John Cena och Nikki Bella har gått skilda vägar – tre veckor före sitt planerade bröllop. 

"Det var ett svårt beslut", skriver ex-paret i ett gemensamt uttalande. 

John Cena och Nikki Bella är två av wrestlingvärldens största stjärnor. Cena är en flerfaldig världsmästare och har av rivalen Kurt Angle beskrivits som organisationen WWE:s störste stjärna genom tiderna. 

Efter flera års förhållande friade Cena till Bella mitt under en wrestlinggala i fjol – och fick ett ja. Bröllopet var planerat tre veckor fram i tiden, i maj i år, men nu har paret gått skilda vägar. 

"Efter mycket funderingar och sex års förhållande, så har Nikki Bella och John Cena gått isär. Det var ett svårt beslut, men vi har fortfarande en stor respekt för varandra. Vi hoppas att ni kan respektera vårt privatliv under den här tuffa stunden", skriver ex-paret i ett gemensamt uttalande.  

Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

"Vad var det som gick snett?"

Den amerikanske tv-profilen Peter Travers är, precis som ett stort antal wrestlingsupportrar, förvånad och bedrövad.

"Det är sorgliga nyheter. John var på mitt tv-program för en vecka sedan och pratade om sitt bröllop med Nikki. Han sa att hon sköter all planering. Ja, inte längre. Undrar vad det var som gick snett mellan dem? Några gissningar? Det spelar ingen roll. Nu blir det inget bröllop. Man hatar ju när det händer!", skriver Travers på Instagram.  

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!