Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans lyxhus – som ingen vill köpa

Foto: REALTOR.COM
Foto: REALTOR.COM
Deion Sanders.Foto: WIKIPEDIA

I tre år har Deion Sanders försökt sälja sitt lyxhus.

I tre år har försöken misslyckats – och nu har ikonen tvingats göra en rejäl kapning av priset. 

– Det är snudd på löjligt, säger mäklaren Jodi Fillimore. 

Deion Sanders är inte bara tvåfaldig Super Bowl-vinnare – han vet också hur man lever det goda livet. Vill ni ha bevis? Kolla på hur han har bott. 

Den förre Dallas Cowboys-stjärnan har huserat i en herrgård i Texas som sammanlagt uppmäter över 2700 kvadratmeter. Inom dessa hittar vi en egen bowlingbana, en basketplan, ett garage som rymmer tolv bilar, hela nio sovrum, en hemmabio och inte en, utan två swimmingpooler. 

Kan inte sälja huset

Men trots att huset är lyx i kvadrat så verkar det vara snudd på omöjligt att få sålt. Fastigheten, som ligger i staden Prosper i Texas, lades först ut på försäljning för redan tre år sedan, 2014. Då blev ingen affär av.

Två år senare, 2016, gjordes ett ett nytt försök, den här gången med ett utköpspris på 125 miljoner kronor – men ingen nappade.

"Snudd på löjligt"

Nu har huset återigen blivit tillgängligt för alla intresserade – och den här gången ser det ut som att Sanders är desperat. Enligt sajten 247Sports.com kommer budgivningen att börja på 15 miljoner kronor – alltså över 100 miljoner kronor mindre än summan som gällde för bara ett år sedan. 

– Det är en snudd på löjlig möjlighet eftersom området växer som det gör, säger mäklaren Jodi Fillmore. 

– Det är en otrolig chans. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.