Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnans kroppsdel används av sexkonton

215 centimeter långe Alex Pledger är van vid att få uppmärksamhet för sin kropp. 

Men en specifik portion av hans beundrare är bara intresserade av en enda kroppsdel. 

– Det är konstigt, men jag antar att folk gillar det de gillar, säger Pledger till sajten News.com. 

Alex Pledger är en av de största spelarna i NBL – i rent fysisk bemärkelse. Han är 215 centimeter i strumplästen och väger 113 kilo.

Hans kroppshydda är kanske inte så avvikande på en basketplan – men i det civila vållar den gott om nyfikna blickar. 

– Det är roligt om jag rör mig utanför basketen, om jag går genom en galleria eller om jag är med min flickvän, för hon är bara 157 centimeter lång. Jag har varit så här lång sedan jag var 18, så jag är van vid att folk bara stirrar. Jag står definitivt ut, men det stör mig inte alls längre, säger Pledger till sajten News.com.  

”Måste sluta”

Men Pledgers längd har en baksida. Hans fötter har plötsligt dykt upp på Instagram-konton som förser människor med en fetisch för fötter med "upphetsande" bilder. Pledger har nämligen storlek 49 i skostorlek. 

Foto: INSTAGRAM

"Jag måste sluta lägga ut bilder på min fot på Instagram... det här är tionde gången som den blir använd i nåt skumt fetischsammanhang", skriver Pledger på Instagram. 

Men Pledger har också förståelse för att folk är olika och har olika aptiter.

– Det är konstigt, men jag antar att folk gillar det de gillar. Jag är 31 och spelar fortfarande Crash Bandicoot på Playstation och det finns säkert folk där ute som tycker att det är märkligt, säger han. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.