Stjärnan ”ghostade” sin egen fru – i över ett år

Foto: John Minchillo / TT NYHETSBYRÅN

Baseballstjärnan Zach Davies är i blåsväder. 

I ett inlägg på Instagram anklagar hans fru honom för att ha ignorerat henne. 

I över ett år.   

”År 2021 så föll världen som jag känner den samman”. 

Så inleder Megan Davies ett känslosamt inlägg på Instagram. Hon fortsätter sedan att berätta om hur hennes make sedan 2016 tillika basebollstjärnan i Arizona Diamondbacks, Zach Davies, stängt ute henne från sitt liv. 

”Min make bröt all kommunikation med mig medan jag var hemma i Arizona och han befann sig i en annan delstat. Han skickade ett meddelande klockan sex på morgonen och sedan blockerade han mig”. 

https://www.instagram.com/p/Cdo6M7wJJqq/?utm_source=ig_web_copy_link

Vidare skriver hon att hon länge känt sig skamsen men att hon i början av veckan skrev under skilsmässopapper - utan att ha sagt ett ord till sin make. 

”Tog den enkla vägen ut”

Samtidigt anklagar hon honom för att varit otrogen. 

Jag spenderande tio år med att stötta och älska den här mannen. Jag gjorde hans dröm till min för att sedan se honom 'ghosta' sin fru, lämna sina hundar och lät mig få reda på hans affär mun till mun

”Zach tog den enkla vägen ut där han inte behöver stå till svars för sina handlingar. Han har lyxen att han kan låtsas som om vårt liv inte existerade. Han har valt att förbli tyst. Han har valt att inte ge mig ett uns av avslut. Jag måste å andra sidan gå igenom den enorma smärtan han orsakade, till skillnad från honom kunde jag inte gömma mig”.   

Inlägget avslutas med att Megan beskriver hur hon i och med skilsmässan känner att hon kan gå vidare och att hon återtar makten över sitt liv. 

Förklaringen till finska tystnaden

VM-tugg: Alla snackisar från hockey-VM 2022

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.