Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SportExpressen finns nu även på Snapchat

Om du inte redan har Snapchat är det läge att ladda ner appen – för nu finns SportExpressen där!

– Alla som följer oss kommer att serveras snabba, roliga och galna grejer som du inte vill missa, säger redaktören Leonel Marjavaara.

SNABBGUIDEN: SÅ ENKELT FÖLJER DU OSS PÅ SNAPCHAT

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

Tryck på det lilla spöket längst upp.

Klicka på “Lägg till vänner” och välj “Lägg till med användarnamn” och skriv in “sportexpressen”. Du kan också fota av sportexpressen-spöket med din Snapchat-kamera så läggs kontot automatiskt till.Snapchat, där man skickar och tar emot bilder och videos, har blivit mångas favorit bland sociala medier och nu hakar Expressen på tåget.

– Sociala meddelandetjänster växer explosionsartat och vi ser det som en möjlighet att nå ut till fler, inte minst en ung målgrupp, säger Johanna Odlander, editionschef för Expressen sociala medier.

Även om Snapchat är störst bland tonåringar är det även populärt uppåt i åldrarna.

– Det är det allra bästa sättet att hålla sig uppdaterad om vad polarna gör – och nu också om spännande grejer från sportvärlden, säger Leonel Marjavaara, som ansvarar för SportExpressens Snapchat.

– Alla som följer oss kommer att serveras snabba, roliga och galna grejer som du absolut inte behöver vara en sportnörd för att älska.


Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.