Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SportExpressen finns nu även på Snapchat

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Om du inte redan har Snapchat är det läge att ladda ner appen – för nu finns SportExpressen där!

– Alla som följer oss kommer att serveras snabba, roliga och galna grejer som du inte vill missa, säger redaktören Leonel Marjavaara.

Snapchat, där man skickar och tar emot bilder och videos, har blivit mångas favorit bland sociala medier och nu hakar Expressen på tåget.

– Sociala meddelandetjänster växer explosionsartat och vi ser det som en möjlighet att nå ut till fler, inte minst en ung målgrupp, säger Johanna Odlander, editionschef för Expressen sociala medier.

Även om Snapchat är störst bland tonåringar är det även populärt uppåt i åldrarna.

– Det är det allra bästa sättet att hålla sig uppdaterad om vad polarna gör – och nu också om spännande grejer från sportvärlden, säger Leonel Marjavaara, som ansvarar för SportExpressens Snapchat.

– Alla som följer oss kommer att serveras snabba, roliga och galna grejer som du absolut inte behöver vara en sportnörd för att älska.


Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

SNABBGUIDEN: SÅ ENKELT FÖLJER DU OSS PÅ SNAPCHAT

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

Tryck på det lilla spöket längst upp.

Klicka på “Lägg till vänner” och välj “Lägg till med användarnamn” och skriv in “sportexpressen”. Du kan också fota av sportexpressen-spöket med din Snapchat-kamera så läggs kontot automatiskt till.