Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Slog mig flera gånger innan han flydde i väg”

Belgien är försatt i coronaviruskarantän.

Något som den 22-årige tävlingscyklisten Harm Vanhoucke bittert har fått erfara.

Vanhoucke blev under ett träningspass prejad av vägen och misshandlad av en man, skriver Daily Mail.

88 personer beräknas ha dött i Belgien i sviterna av covid-19, sjukdomen som orsakas av coronaviruset som sprider sig runtom i världen för tillfället.

Landet har infört utegångsförbud, men tillåter idrottare att träna utomhus och det är heller inte förbjudet att cykla i sin ensamhet.

Förmodligen någonting som inte nått hela landets befolkning.

I helgen blev tävlingscyklisten Harm Vanhoucke, 22, attackerad under ett träningspass utanför byn Aalbeke.

Eftersöker man i svart lastbil

Vanhoucke beskriver på sina sociala medier att en man i en stor bil prejade honom av vägen innan han misshandlade honom med flera knytnävsslag.

– Jag bad honom att hålla avstånd, men då slog han mig upprepade gånger i ansiktet innan han flydde i väg. Det här är allt annat än normalt, säger Vanhoucke enligt Daily Mail.

Nu efterlyser Vanhoucke den okände förövaren och har efterlyst honom. Enligt signalementet ska mannen varit kraftigt byggd, mellan 40-50 år och kört en svart lastbil.

– Om någon vet vem detta är, skicka mig gärna ett meddelande, säger Vanhoucke.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.