Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Skulle vara största fiaskot på flera år..."

Foto: Per Wiklund

Granlo har drabbats av sjukstuga inför kvällens drama mot regerande mästarna Storvreta.

Men uppstickarna är ändå självsäkra:

– Storvreta har all press på sig. Om de åker ur skulle det vara största fiaskot i innebandy-Sverige på flera år. Vi ska bjuda på rock'n'roll, säger Granlos Patrik Svensson till SportExpressen.se.

Just Patrik Svensson dras med förkylning med inför kvällens match - precis som bröderna Anton och Johan Samuelsson. Trion tränade inte i går, och det gjorde inte heller nyckelspelaren Jonas Berglund som är magsjuk.

Bjuder på rock'n'roll

– Det är inte optimalt, och kunde ju ha varit bättre. Men jag samtidigt optimistisk, och man kan inte vara orolig. Vi får ta det i morgon, säger tränaren Magnus Näsman.

Patrik Svensson, lagets bäste målskytt i år, tror dock på spel - och att Granlo ska kunna göra "det omöjliga" i kväll och vinna med 3–2 i matcher.

Vad talar för er?

– Allt, höll jag på att säga. Vi får med oss en klack på 200 personer från Sundsvall, vi kommer att spela på tv-mattan i stället för deras sträva skitgolv.

– De har också all press på sig och om de skulle förlora skulle det vara det största fiaskot på många år i innebandy-Sverige. Vi kommer att köra på hårt och bjuda på lite rock'n'roll, säger Svensson.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!