Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skiljde sig – och gick till exmakens rival

Marion Rousse och nya kärleken Julian Alaphilippe.
Tony Gallopin.Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/RENE SCHULZ IMAGO SPORTFOTODIENST

Cykelparet Marion Rousse och Tony Gallopin har gått skilda vägar efter tolv år tillsammans.

Bara dagar efter beskedet skriver TV2 Norge att Rousse nu hittat en ny kärlek.

Och det är inte vem som helst.  

För cykelfanaster är både Marion Rousse och Tony Gallopin välkända ansikten. Rousse blev fransk mästare innan hon 25 avslutade karriären för att bli expert i fransk tv och Eurosport. 31-åriga Tony Gallopin är fortfarande aktiv och har tagit etappsegrar i både Tour de france och Vueltan. 

2014 gifte sig cykelstjärnorna men i förra veckan bekräftade Marion Rousse att paret skiljt sig efter tolv års förhållande.

”Eftersom livet inte alltid går som planerat... Efter tolv år tillsammans har jag och Tony varit separerade sedan ett par månader. Jag kommer alltid med värme att tänka på vår tid tillsammans och den person som jag har delat alla dessa år med”, skrev hon i sitt inlägg. 

Poserade tillsammans under Tour de Colombia

Nu rapporterar TV2 Norge att Marion Rousse blivit träffad av Amors pilar igen. Hon ska funnit lyckan i sin exmans konkurrent, 27-årige fransmannen Julian Alaphilippe.

Belgiska nyhetsajten HLN skriver att paret poserade tillsammans under en etapp av Tour de Colombia. ”Det är seriöst”, ska Alaphilippe ha sagt till fransk press angående relationen till Marion Rousse.

Alaphilippe blev en stor sensation under fjolårets Tour de france när han cyklade sammanlagt 14 etapper i den gula ledartröjan. Fransmannen slutade femma i totalställningen.

Dagens tv-tips: Northugs ord får Kalla att reagera

Klipp från TV4:s ”Landskampen”

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.