Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skandalen: ”Ska sätta en kula i ditt huvud”

Foto: BRIAN ROTHMULLER/ICON SPORTSWIRE / IMAGO IMAGES / ICON SMI WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: GERALD HERBERT / AP TT NYHETSBYRÅN

Basketvärlden skakas av en skandal. Under gårdagen släppte TMZ Sports en ljudfil med uttalanden som påstås tillhöra Los Angeles Lakers-stjärnan DeMarcus Cousins, där han hotar att mörda sin tidigare flickvän Christy West.

Nu meddelar både klubben och NBA att de utreder händelsen.

NBA-stjärnan DeMarcus Cousins har en tung period bakom sig. 29-åringen skadade hälsenan 2018 och låret i våras, och för ett par veckor sedan skadades han på nytt när han drog loss sitt ena korsband.

Nu är Cousins rubrikernas man ännu en gång. Den här gången på grund av en skandal helt frånskild sportens värld.

Det var under gårdagen som TMZ Sports publicerade ett ljudklipp med uttalanden som påstås tillhöra Los Angeles Lakers-stjärnan.

– Jag tänker fråga dig det här en gång till, innan jag tar det till en ny nivå. Kan jag ha min son här? Kan jag ha min son här snälla? frågar en man i klippet.

– Nej han kommer inte, svarar en kvinna.

Videon avslutas sedan med ett sista uttalande från mannen:

– Jag ska sätta en kula i ditt jävla huvud.

DeMarcus Cousins utreds av polis

Mannen i klippet ska enligt TMZ Sports vara DeMarcus Cousins och kvinnan uppges vara hans tidigare flickvän Christy West.

Cousins gifte sig nyligen med sin nya kärlek Morgan Lang, och samtalet i TMZ Sports video uppges ha handlat om att Cousins ville ha med sin och Wests gemensamma 7-årige son på bröllopet.

West har nu ansökt om besöksförbud för både henne och sonen, och uppger för domstolen att Cousins tidigare har försökt kväva henne.

Polis utreder anklagelserna och enligt Sportsnet har nu  även NBA och Cousins klubb Los Angeles Lakers meddelat att de startat en utredning kring stjärnan.

DeMarcus Cousins har ännu inte valt att uttala sig.

https://www.instagram.com/p/x2KPPhAHIw/

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.