Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sjöströms drömboende: ”Då började jag gråta”

Tv-profilens reaktion när hon kliver in genom Sjöströms dörr. Se ett utdrag ur ”Superstars på hemmaplan” här. Hela programmet finns på Dplay.
Programledaren Jessica Almenäs gillar det hon ser i Sjöströms hemFoto: D Play
Sarah Sjöströms vardagsrumFoto: D Play
Sarah Sjöström med pojkvännen Johan de Jong SkierusFoto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sarah Sjöström anlitade en inredningsarkitekt för att optimera köpet av sin drömlägenhet i Stockholm. 

Och hon blev minst sagt nöjd med resultatet. 

– När jag fick komma in och se hur det blev så började jag gråta, säger Sjöström i DPlay-programmet ”Superstars på hemmaplan”. 

Det var i ett reportage med tidningen Sköna hem som den svenska simstjärnan för första gången visade upp sin lägenhet, en trea på Södermalm i Stockholm. 

Inredningsarkitekten Jannika Hernelius förklarade hur hon tänkte i sitt arbete med lägenheten:

– Då Sarah lever till större delen i vattnet, föll det sig naturligt att inspireras av just naturen! Både i färgsättning, såväl som materialval och genomgående organiska former. 

Sarah Sjöström visar upp drömlägenheten

I DPlays program ”Superstars på hemmaplan” besöker programledaren Jessica Almenäs Sjöströms lägenhet, där även hennes pojkvän Johan de Jong Skierus bor. 

Almenäs är tagen när hon kliver in genom hallen. 

– Wow, utbrister tv-profilen. 

– Som ett litet inredningsmagasin det här, konstaterar Sjöström och berättar om sin reaktion när hon för första gången fick se resultatet från inredningsarkitekten Jannika Hernelius. 

– När jag fick komma in och se hur det blev efter inredningsarkitekten hade fixat så började jag gråta. Det var precis som i de här tv-programmen, Extreme Home Makeover. 

Sjöström visar upp bilderna

På väggarna i lägenheten sitter flera bilder från Sjöströms framgångsrika karriär. 

– Det är väldigt mycket bilder på mig, skrattar 26-åringen och pekar på ett fotografi från VM i Kazan, där Sjöström simmade hem fem medaljer. 

I februari utsågs Sarah Sjöström till världens bästa kvinnliga simmare, för andra gången i sin karriär. Bland den svenska stjärnans otaliga mästerskapsmedaljer finns bland annat åtta VM-guld och ett OS-guld. 

”Superstars på hemmaplan” finns på DPlay. 

 

Sarah Sjöström visar – så lever hon under uppehållet. Se ett utdrag ur ”Life on hold”. Hela programmet finns på DPlay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.