Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sjöströms drömboende: ”Då började jag gråta”

Tv-profilens reaktion när hon kliver in genom Sjöströms dörr. Se ett utdrag ur ”Superstars på hemmaplan” här. Hela programmet finns på Dplay.
Programledaren Jessica Almenäs gillar det hon ser i Sjöströms hem
Foto: D Play
Sarah Sjöströms vardagsrum
Foto: D Play
Sarah Sjöström med pojkvännen Johan de Jong Skierus
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sarah Sjöström anlitade en inredningsarkitekt för att optimera köpet av sin drömlägenhet i Stockholm. 

Och hon blev minst sagt nöjd med resultatet. 

– När jag fick komma in och se hur det blev så började jag gråta, säger Sjöström i DPlay-programmet ”Superstars på hemmaplan”. 

Det var i ett reportage med tidningen Sköna hem som den svenska simstjärnan för första gången visade upp sin lägenhet, en trea på Södermalm i Stockholm. 

Inredningsarkitekten Jannika Hernelius förklarade hur hon tänkte i sitt arbete med lägenheten:

– Då Sarah lever till större delen i vattnet, föll det sig naturligt att inspireras av just naturen! Både i färgsättning, såväl som materialval och genomgående organiska former. 

Sarah Sjöström visar upp drömlägenheten

I DPlays program ”Superstars på hemmaplan” besöker programledaren Jessica Almenäs Sjöströms lägenhet, där även hennes pojkvän Johan de Jong Skierus bor. 

Almenäs är tagen när hon kliver in genom hallen. 

– Wow, utbrister tv-profilen. 

– Som ett litet inredningsmagasin det här, konstaterar Sjöström och berättar om sin reaktion när hon för första gången fick se resultatet från inredningsarkitekten Jannika Hernelius. 

– När jag fick komma in och se hur det blev efter inredningsarkitekten hade fixat så började jag gråta. Det var precis som i de här tv-programmen, Extreme Home Makeover. 

Sjöström visar upp bilderna

På väggarna i lägenheten sitter flera bilder från Sjöströms framgångsrika karriär. 

– Det är väldigt mycket bilder på mig, skrattar 26-åringen och pekar på ett fotografi från VM i Kazan, där Sjöström simmade hem fem medaljer. 

I februari utsågs Sarah Sjöström till världens bästa kvinnliga simmare, för andra gången i sin karriär. Bland den svenska stjärnans otaliga mästerskapsmedaljer finns bland annat åtta VM-guld och ett OS-guld. 

”Superstars på hemmaplan” finns på DPlay. 


Sarah Sjöström visar – så lever hon under uppehållet. Se ett utdrag ur ”Life on hold”. Hela programmet finns på DPlay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.