Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lars Frölander har gift sig med sin Ida

Simikonen Lars Frölander har gift sig med sin Ida. 

På bröllopet medverkade simstjärnor som Sarah Sjöström, Michelle Coleman och Jennie Johansson – och gratulerade det nya brudparet.

"Grattis finaste Ida och Lars!", skriver Sjöström på Instagram.

Sommaren är här - vilket också betyder bröllopstider.

I lördags gifte sig skidstjärnorna Anna Haag och Emil Jönsson på Gotland. Charlotte Kalla, Stina Nilsson och Johan Olsson var några av profilerna som medverkade på bröllopet.

Dessförinnan var det skidstjärnan Teodor Peterson som fick sin Sanna Hallberg. Och nu har även den tidigare simstjärnan Lars Frölander gift sig med sin Ida Kjos.

Lars Frölander har gift sig med sin Ida

44-åringen firade bröllopsfesten vid herrgården Almare Stäket i Kungsängen, strax norr om Stockholm. Bland annat medverkade Sarah Sjöström, Michelle Coleman och Jennie Johansson på bröllopet, och samtliga delade med sig av bilder från bröllopsfesten på sociala medier.

”Grattis finaste Ida och Lars!”, skriver Sjöström.

Sedan tidigare har Frölander berättat att han fortfarande var aktiv elitidrottare när han träffade den 14 år yngre Ida Kjos, också tidigare elitsimmare, men som då precis avslutat sin simkarriär för att satsa på juridikstudie.

– På den tiden var han mer en idol för mig. Någon att se upp till, precis som Therese Alshammar, har hon tidigare sagt till tidningen Allas.

 

https://www.instagram.com/p/Bjjecyph4_r/?hl=en&taken-by=sarahsjostrom

 

LÄS MER: Alla tv-tider för VM 2018.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.