Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selfien med idolen räddade livet på Carl

Tre nyheter att hålla koll på i dag.
Willie Thorne och Carl GuntripFoto: Privat/Instagram

Carl Guntrip, 31, var på romantisk resa i Rom med flickvännen när han av en slump stötte på sin store idol, biljardikonen Willie Thorne.

Selfien han tog med sin idol skulle ett par månader senare visa sig rädda Carl Guntrips liv.

– Det är så sjukt, säger Guntrip till Daily Mirror. 

31-årige Carl Guntrip från Wales var i januari månad på semester med sin flickvän i Rom.

Som av en händelse stötte den biljardfrälste Guntrip ihop med sin store idol, biljardikonen Willie Thorne, vid Fontana di Trevi.

Guntrip passade på att ta en bild ihop med Thorne, som inte kunde avslöja vad han gjorde i Rom.

– Du får se mig på tv om ett par månader, var det enda Thorn berättade enligt Daily Mirror.

Vad ingen av dem visste då var att det mötet skulle rädda Carl Guntrips liv.

Idolbilden räddade Carl Guntrips liv

Det visade sig att Thorne var på plats i Rom för att spela in ett nytt tv-program för att öka medvetenheten om prostatacancer, något Thorne själv friskförklarats från sedan 2015.

Efter att ha sett programmet på tv tog Carl Guntrip en dusch, kände efter – och upptäckte en dittills okänd knöl i testikeln.

– Den var inte större än en ärta. Det var första gången någonsin jag verkligen kände efter. Jag tror inte riktigt att killar gillar att prata om vad som händer ”där nere”. Det är en konversation jag aldrig haft med mina vänner, berättar Guntrip för Daily Mirror.

Bara veckan efter diagnostiserades Guntrip med testikelcancer, men kunde operera bort tumören och väntas nu bli helt återställd.

Nu tackar han idolen Willie Thorne för att han fortfarande har livet i behåll.

– Jag vet att jag aldrig hade kollat mig själv om jag inte hade sett tv-programmet. När jag tänker efter är det sjukt att den selfien räddade mitt liv.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.