Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se alla höjdpunkter från vinterns stora skidfester

Charlotte Kalla tog hem flera medaljer från OS - nu kan du se höjdpunkter från hennes tävlingar hela säsongen - på SportExpressen TV.Foto: TT
Stina Nilsson är OS-guldhjälte från sprinten i Pyeongchang.Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Frida Hansdotter tog OS-guld i slalom i Pyeongchang tidigare i år.Foto: GEPA PICTURES/ CHRISTIAN WALGRAM / GEPA BILDBYRÅN
Hanna Öberg är regerande OS-mästarinna i skidskytte.Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Nu är det klart att SportExpressen TV visar höjdpunkter från alla tävlingar inom längdskidor, alpint och skidskytte under säsongen 2018/2019.
Tävlingarna ser du live på SVT under hela säsongen – och höjdpunkter direkt på SportExpressen TV!

LÄNGDSKIDOR

Therese Johaug tillbaka i spåren, en glödhet Charlotte Kalla och en guldjagande Stina Nilsson. Intresset för årets säsong i längdskidor är glödhett och nu är det klart att du kan se tv-sammandrag från alla distanser under VM i Seefeld 2019 (19 februari-3 mars) och tv-intervjuer med både de svenska och norska längdstjärnorna på SportExpressen.se. Dessutom kan du se höjdpunkter från alla tävlingar i världscupen och alla distanser under årets upplaga av Tour de ski 29 december-6 januari. 

Även succéprogrammet ”Skidsnack” gör comeback med de största snackisarna från längdskidorna. Börja ladda redan nu för en superfest i vinter! I helgen drar festen i gång!
Tävlingarna från VM, Tour de ski och världscupen ser du som vanligt live i SVT - se tider och dagar i guiderna nedan!

LÄS MER: Vinterstudion i SVT – allt om vinterns sändningar.

LÄS MER: Världscupen i skidor 2018/19 – allt du behöver veta. 

LÄS MER: Skid-VM 2019 – allt du behöver veta. 

 

ALPINT

Det alpina landslaget är glödhett efter de dubbla slalomgulden i OS i februari. Och det är upp till bevis för de svenska stjärnorna att försvara medaljerna på hemmaplan i vinter!

Nu står det klart att du kan se höjdpunkter från alla tävlingar under hemma-VM i Åre 2019 (5-17 februari) och tv-intervjuer med alla de största stjärnorna på SportExpressen.se. Det blir även studioprogram, reportage och intervjuer under hela VM.

Se även höjdpunkter från de bästa tävlingarna i världscupen hela säsongen! Svenskarna fick en succéstart i helgens slalompremiär när André Myhrer var på pallen och Frida Hansdotter fyra! Det bästa från tävlingen visades givetvis på SportExpressen.se! 

Tävlingarna live ser du som vanligt i SVT!

LÄS MER: Vinterstudion 2019 – så sänder SVT hela vintern

 

SKIDSKYTTE

Kommer Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson och de andra landslagssvenskarna att upprepa supersuccén från OS i Pyeongchang under hemma-VM i Östersund i mars? SportExpressen TV visar alla highlights från folkfesten på hemmaplan 7-17 mars och även intervjuer med alla de största svenska och internationella stjärnorna. Det blir även studioprogram, reportage och intervjuer under hela VM.

Dessutom kan du se alla höjdpunkter från de hetaste loppen i världscupen direkt på SportExpressen.se - hela säsongen!

Tävlingarna live ser du i år i SVT!

LÄS MER: Vinterstudion 2019 – så sänder SVT hela vintern 

 

Övrigt: Dessutom kan du se höjdpunkter från tävlingarna i skicross, snowboard och freesking under hela världscupsäsongen. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.