Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så ser du vår nya sportkanal!

Ny teknik och nya distributionsformer gör att allt fler hushåll får möjlighet att själva välja bland flera alternativa distributörer och därmed få det kanalutbud som passar varje hushåll bäst.
Så här får du in TV4 Sport.
De allra flesta hushåll i Sverige har redan någon eller flera av nedanstående möjligheter för att se fler tv-kanaler och därmed också TV4 Sport.
Kolla nedan så får du mer information om varje distributionsform och vilka distributörer som levererar tv-kanalen.
I vissa fall ingår TV4 Sport i det paket du redan har i andra fall kan du behöva göra en beställning. Kontakta din eller alternativ distributör för mer information om vad som gäller i deras utbud.

Så gör du

Har du takantenn och endast ser TV4, SVT 1 och SVT 2 skall du kontakta din fastighetsägare, lokala radio- och tv-handlare eller se alternativa distributionsformer ovan för mer information om vad som lämpar sig bäst för ditt hushåll.

KABEL-TV
Com Hem
Analogt i grund-utbudet. Digitalt i Medium och Large, valbar i 8 Favoriter och som tillvalskanal.
Canal Digital
Kan ingå både analogt och digitalt.
Tele 2
Ingår digitalt i Sportpaketet och som valfri kanal i Mixpaketet.
 
SATELITT
Canal Digital
Ingår i Familje-paketet.
Viasat
Nej.

BREDBANDSNÄTET
Telia
Ingår i Kanal-paket TV4 och Kanalpak Multi.
Bredbandsbolaget
Nej.
FastTV
Ingår i Kanal-paket TV4 och Kanalpak .
Canal Digital
Ingår.

DIGITALA MARKNÄTET
Boxer
TV4 Sport har fr.o.m 1 april ett sändningstillstånd i marknätet. Förhandlingar pågår för närvarande med Boxer om att inkludera kanalen i Boxerpaketet. TV4 Sport kommer inte att distribueras som en s.k. frikanal. Om du har en digitalbox för Marksänd-TV men inget programkort från Boxer kommer du inte att få tillgång till TV4 Sport.

KONTAKTUPPGIFTER

Canal digital
08-772 27 50
www.canaldigital.se
 
Com hem
0771-55 00 00
www.comhem.se
 
Telia
90 200
www.telia.se
 
Tele2
0200-22 55 00
www.tele2.se

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.