Via SportExpressen.se kan du bland annat se Barcelona, Real Madrid och Villarreal direkt på din dator. Foto: Manu Fernandez
Via SportExpressen.se kan du bland annat se Barcelona, Real Madrid och Villarreal direkt på din dator. Foto: Manu Fernandez

Så ser du direktsända matcher på din dator

Publicerad
Vill du se livesända matcher på nätet?
Här är allt du behöver veta om SportExpressen.se:s och TV4 Sports tjänst - TV-matchen LIVE.

Så gör du

1. Klicka på länken till tv-spelaren!
2. Välj ”Kontrollera din mediaspelare” och testa om du kan se testklippet utan bekymmer.
3. Klicka sedan på ”Se live”-länken. Du hittar den bredvid en match som är igång eller startar inom kort.
4. Betala för matchen med ditt kreditkort.
5. Luta dig tillbaka och titta!
För mer information klicka på ”Frågor & Svar” när du är inne på tjänsten.

Vilka matcher sänds?

I TV-matchen LIVE kan du se direktsänd fotboll av världsklass från La Liga och spanska cupen samt heta matcher i hockeyallsvenskan och elitserien i innebandy – från 39 kr. För fullständigt sändningsschemat klicka på den rödmarkerade länken här:
TV-MATCHEN LIVE

Behöver du hjälp?

Vid reklammation av köpt match, i den mån att matchen blivit inställd eller uppskjuten av TV4 Sport återbetalas matchen i form av värdekupong. Denna kan användas vid nytt köptillfälle.
Vid övriga fel såsom systemkrav, strömavbrott eller problem med egen utrustning ersätts inte matchen av TV4 Sport/Qbrick .
Behöver du support?
Kontakta vår supportavdelning på telefon 0942-476 40. De har öppet helgfri vardag 8-23.30, helger 9-00.00.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag