Så här gör du för att ladda ner SportExpressens app

Publicerad
Uppdaterad

Ladda ner SportExpressens app – och få senaste sportnyheterna snabbt och enkelt.

Följ bland annat dramat i SHL liverapport, senaste nytt, åsikter, statistik, tabeller, live-tv och intervjuer, Premier League, Silly Season, internationell fotboll och mycket mer.
Dessutom kan du se alla mål från fotbolls-Europa med Målklubben varje måndag – och livestreamade matcher från Bundesliga.

Du kan även få notiser med highlights och nyheter om ditt lag direkt i Facebook Messenger. 

 

Så här laddar du ner SportExpressens app

1. Öppna AppStore eller Google Play på din mobil

2. Sök på ”SportExpressen” 

3. Ladda ned appen 

4. Klart – du hittar nu appen på din telefons skrivbord

Eller: Om du har en Iphone, klicka HÄR!
Om du har en Android-mobil, öppna den här länken!

 

Nyheter om ditt lag i Messenger

1. Klicka på den här länken för att komma till SportExpressens bot, eller sök efter SportExpressen på messenger.com eller i Messenger-appen.

Se till att du har ett Facebook-konto!

2. Tryck på "Kom i gång" för att börja en konversation med boten i Messenger.

3. Tryck på svaret "Följ ett lag" eller "Följ ett lag" i menyn för att hitta just ditt favoritlag.

4. Svara på frågorna och få dom senaste nyheterna och klippen från oss på SportExpressen.

BARA SPORT

SportExpressens app fokuserar på sportnyheter och då främst på fotboll och hockey. I appen kan du bland annat följa Johan "MrMadhawk" Svensson populära hockeyblogg och Sanny Lindströms blogg med skarpa åsikter och analyser.
Dessutom får du direktrapportering och live-tv vid de stora matcherna och tävlingarna, de vassaste analyserna från våra sportkrönikörer, highlights från matcher från SHL och Hockeyallsvenskan, alla mål från fotbolls-Europa via Målklubben varje måndag, livestreamade matcher från Bundesliga och allt om Silly Season i Sillybloggen!

PUSH-NOTISER

I appen kan du själv välja om du vill prenumerera på push-notiser om stora sporthändelser, eller någon av våra specialpushar för nyheter om fotboll och hockey. Första gången du startar appen så visar vi dig direkt vilka pushar du kan prenumerera på.

LIVE-TV OCH HIGHLIGHTS

I appen kan du också ta del av hela vårt videoutbud, via vår nya och moderna tv-spelare, som är helt optimerad för mobilskärmen. Om du har en Chromecast-sticka så kan du också spela upp tv-klippen från appen på din vanliga tv.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag