Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så här får du in Sveriges sportkanal

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Muzzi Fabio

Knappt 75% av alla hushåll i Sverige har tillgång till TV4 Sport.  

Så med största sannolikhet har du kanalen hemma eller kan enkelt ringa och beställa kanalen och få den på en gång. 

TV4 Sport är ingen dyr kanal utan ingår normalt i de olika TV-distributörernas baspaket. Nedan ser du om din TV-distributör har kanalen i sitt utbud och var du hittar den på din TV/digtialbox.

MARKNÄTET

TV4 Sport har från och med 1 april ett sändningstillstånd i marknätet. Förhandlingar pågår för närvarande med boxer om att inkludera kanalen i Boxerpaketet. TV4 Sport kommer inte att distribueras som en s.k. frikanal. Om du har en digitalbox för Marksänd-TV men inget programkort från Boxer kommer du inte att få tillgång till TV4 Sport. 


KABEL-TV

Com hem

 TV4 Sport finns såväl analogt som digitalt hos com hem.

 Om du inte har någon digtialbox hemma har du antagligen ett analogt utbud. Om du inte hittar TV4 Sport behöver du använda din vanliga fjärrkontroll till TV:n och söka efter kanalen. 

 TV4 Sport finns digitalt i Medium och Large, valbar i 8 Favoriter och som tillvalskanal. TV4 Sport hittar du normalt på plats 100 i det digitala utbudet. 

 Behöver du hjälp ring com hem på 0771-55 00 00 eller www.comhem.se.


Canal Digital

 TV4 Sport finns såväl analogt som digitalt i Canal Digitals kabel-tv utbud. För närvarande har inte alla hushåll som är kunder till Canal Digital tillgång till TV4 Sport. 

 Om du inte har någon digitalbox hemma har du antagligen ett analogt utbud. Om du inte hittar TV4 Sport behöver du använda din vanliga fjärrkontroll till TV:n och söka efter kanalen. 

 Om du har en digitalbox hittar du normalt TV4 Sport på kanalplats 60. 

 Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen, så ring Canal Digtial på 08-772 26 80 är du fastighetsägare eller driver ett fristående nät och vill ha TV4 Sport, så ring 054-14 08 00 eller gå in på www.canaldigital.se.


Tele 2

 TV4 Sport finns för närvarande endast digitalt i Tele2s kabel-tv utbud. Har du ingen digitalbox kan du i dagsläget tyvärr inte få in TV4 Sport. Detta är ett val som Tele2 har gjort och inte TV4 Sport. 

 Kanalen ingår i Sportpaketet och finns som valfri kanal i Mixpaketet. TV4 Sport hittar du normalt på plats 23 i det digitala utbudet. 

 Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen ring Tele2 på 0200-22 55 44 eller www.tele2.se. 

SATELLIT (PARABOLANTENN)

Canal Digital

 TV4 Sport finns i Canal Digitals. Kanalen ingår i Familjepaketet. TV4 Sport hittar du normalt på kanalplats 60 i Canal Digitals utbud. 

 Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen ring Canal Digital på 08-772 27 50 eller gå in på www.canaldigital.se.


Viasat

 TV4 Sport finns i Viasats utbud. Kanalen ingår i Sportpaketet. TV4 Sport hittar du normalt på någon av kanalplatserna 75,65 eller 34  i Viasats utbud beroende på vilken box du har. 

 Behöver du hjälp eller vill beställa sportpaketet ring Viasat på 08-5220 0000 eller gå in på www.vissat.se

BREDBANDSNÄT/IP-TV

Telia

 TV4 Sport finns i Telias utbud. Kanalen ingår i kanalpaketen Lagom, Stor och i TV4-paketet. TV4 Sport hittar du normalt på kanalplats 71.

 Bredbandsbolaget

 Bredbandsboalget har för närvarande inte TV4 Sport i sitt utbud. 

 Om du vill att Bredbandsbolaget ska erbjuda kanalen ring dem på 0770 – 777 000.


FastTV

 TV4 Sport finns i FastTVs utbud. Kanalen ingår FastTVpaketet. TV4 Sport hittar du normalt i Fast TV’s utbud.


LÄS MER OM TV-KANALEN HÄR - KLICKA!