Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ronaldos miljonflytt – dagar efter ankomsten

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Nu har den prisade portugisen beslutat sig för att flytta igen.
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Det var bara dagar sedan Cristiano Ronald fullbordade sin ankomst till Manchester United och flyttade in i en 70-miljonersvilla utanför staden.

Nu har den prisade portugisen beslutat sig för att flytta igen.

Anledningen: Högljudda får på morgonen.

Han kom som en yrvind från Portugal, något tidigt eftersom han fått en avstängning från landslaget, damp ned med ett privatplan i Manchester och satte sig direkt i coronaisolering i den nyinskaffade 70-miljonersvillan i Alderley utanför staden.

Knappt han han kliva över tröskeln innan de brittiska medierna rapporterade om långa köer av supportrar utanför Ronaldos hem, som samlats i hopp om att få en glimt av den nyinköpte toppspelaren.

Trots att det bara gått dagar sedan Ronaldos ankomst till Manchester har han åter packat flyttlådorna och lämnat hemmet. 

Besvärliga får

En person med insyn i ärendet berättar för brittiska The Sun om bakgrunden till Ronaldos nya flytt. 

– Medan huset var väldigt fint beläget i det kuperade landskapet och de grönskande träden så fanns där också ett antal får som var mycket högljudda på morgonen. 

– Eftersom Ronaldo är ett riktigt proffs som lägger stor vikt vid vila och återhämtning efter matcherna beslutades att det vore bäst om familjen flyttade.

”Känns som hemma”

Prislappen för den nya villan, i Cheshire, ligger på motsvarande 35 miljoner kronor. Precis som den tidigare bostaden finns sju sovrum, men också en pool, biorum och elektriska grindar som bevakas av vakter.

– Ronaldo bodde alldeles i närheten under sin första vända, så det känns som hemma, säger en källa med insyn till The Sun.

”Det är bra att lyfta frågorna och skapa en diskussion”

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.